Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » Running WordPress » Installing & running WordPress »

[SOLVED] Firefox works perfect but Internet Explorer not


  #1  
Old Dec 10, 2009, 08:59 AM
reonardo
 
1 posts · Dec 2009
Hi,
I have a blog with wordpress. Its firefox work perfectly. but explorer not show perfectly.See here

Firefox Screen:



Explorer Screen:



my site : www. movizxpress. com

plz. help me how correct this problem.

Last edited by juggledad; Dec 10, 2009 at 09:17 AM.
  #2  
Old Dec 10, 2009, 09:17 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
this forum is for users of the Atahualpa theme. and you are using TypographyWP_1side. I suggest you post the qauestion to the author of that theme. If you decide to switch to Atahualpa and have questions, feel free to post them here.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet Explorer issue pamlicoink New Versions, & Updating 3 Jul 24, 2010 09:50 PM
Messed up in Internet explorer jorund Installing & running WordPress 11 Dec 5, 2009 01:28 AM
Internet Explorer error - 'Invalid arguement' thesis Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Nov 13, 2009 08:43 AM
Site looks bad in Internet Explorer Conf Atahualpa 3 Wordpress theme 8 Oct 17, 2009 11:56 AM
Header looks perfect in MY Firefox and Explorer bit not on other PCs Miraage Header configuration & styling 2 Mar 18, 2009 11:34 AM


All times are GMT -6. The time now is 02:52 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.