Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Whoops - what have I done to my logo?


  #1  
Old Nov 18, 2009, 01:40 PM
tabscricket
 
4 posts · Nov 2009
I seem to have messed up my logo settings - getting a funny striped effect showing in Firefox

http://www.tabscricketclub.co.uk/

my logo file is tabs-logo.gif located in the

wp-content/themes/atahualpa/images

folder

Jim
  #2  
Old Nov 18, 2009, 01:44 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
go check what you typed for the logo image, I think you will find you 'fat fingered' it (it should be 'tabs-logo.gif' not 'tabs-logo-gof')
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Nov 18, 2009, 01:47 PM
tabscricket
 
4 posts · Nov 2009
updated the filename - thanks for spotting that

still showing an error there though

wonder what else I've messed up :-)

Jim

Quote:
Originally Posted by juggledad
go check what you typed for the logo image, I think you will find you 'fat fingered' it (it should be 'tabs-logo.gif' not 'tabs-logo-gof')
  #4  
Old Nov 18, 2009, 02:36 PM
tabscricket
 
4 posts · Nov 2009
Ok - changed the logo back to logo.png (transparent png file)

the logo shows initially - then disappears?

Jim
  #5  
Old Nov 18, 2009, 04:26 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
it's got something to do with events calendar - try deactivating the plugin
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Nov 18, 2009, 08:26 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I was also looking at your site and noticed that your top level menu items that have child pages link to an empty page. ATA lets you set "Don't link first level parent items in Page Menu Bar?" in the "Page Menu Bar" area to "Yes" and then the top menu items that have children won't go to a page. Not a big deal but a bit less confusing.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #7  
Old Nov 19, 2009, 12:05 AM
tabscricket
 
4 posts · Nov 2009
Cheers - sorted + thanks for the menu tip

Quote:
Originally Posted by lmilesw
I was also looking at your site and noticed that your top level menu items that have child pages link to an empty page. ATA lets you set "Don't link first level parent items in Page Menu Bar?" in the "Page Menu Bar" area to "Yes" and then the top menu items that have children won't go to a page. Not a big deal but a bit less confusing.

Bookmarks

Tags
logo

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Switch positions of logo and search box? Logo on right side DogBot Header configuration & styling 1 Jun 12, 2009 11:17 AM
replace "3 cubes" logo with custom logo image liontigerbear Header configuration & styling 3 May 13, 2009 03:07 PM
Centering my logo better/adding a second logo jockoe Header configuration & styling 4 Mar 4, 2009 08:32 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:05 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.