Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Images in IE not displaying right


  #1  
Old Oct 18, 2009, 09:11 PM
assisted movement
 
3 posts · Oct 2009
Gold Coast, Australia
Hi there

I'm also having a problem with IE and images. Firefox displays perfectly. Problem is
http://assistedmovement.com.au/membership-prices/

I have 2 images that i would like to display side by side in a table format, preferably spread out (say width of the table is 100%, so there is plenty of white space between the images).

Not sure why this is happening? I just deleted my old page and re-pasted information in via Word paste tool - still happens.

Please let me know your thoughts

Cheers
AM
  #2  
Old Oct 18, 2009, 09:20 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
the link takes you to a secure login
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Oct 19, 2009, 10:18 PM
assisted movement
 
3 posts · Oct 2009
Gold Coast, Australia
Hi, have removed the secure password on my site temporarily (its not finished yet!)

Thanks in advance for taking a look!
  #4  
Old Oct 20, 2009, 08:15 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
IE doesn't like images as PNG's - change the images to jpg's and try again
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Oct 20, 2009, 10:30 PM
assisted movement
 
3 posts · Oct 2009
Gold Coast, Australia
Hi juggledad

I replaced the images with .jpg's, now they have disappeared completely. It is very bizarre.

http://assistedmovement.com.au/membership-prices/

It only seems to be this page for some reason!

Thanks again for your help
AM
  #6  
Old Oct 21, 2009, 05:01 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
you are still refering to the png in the post
http://assistedmovement.com.au/wp-co...p_fee_page.png
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Oct 21, 2009, 09:28 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
get rid og the spaces in the file name - you have 'created image 1.JPG' change it to 'created_image_1.JPG'
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How do I add margins/spacing to ALL images using the Images section? oskarfalk Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Sep 2, 2009 07:09 AM
colors not displaying right in sidebars in IE pltrace Sidebars & Widgets 1 Jul 30, 2009 08:04 AM
Atahualpa theme not displaying bibliophiliac New Versions, & Updating 4 Mar 28, 2009 10:44 AM
Displaying HTML etc in Sidebar maxhugen Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Mar 19, 2009 04:39 PM
Header is not displaying now pltrace Header configuration & styling 0 Mar 15, 2009 02:44 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:06 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.