Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » RSS, Feeds & Subscribing »

[SOLVED] RSS subscribe failing


  #1  
Old Oct 14, 2009, 06:41 PM
myceliae
 
4 posts · Oct 2009
Hello all.

I'm having issues with the RSS Subscribe button on my page coming up with errors.
http://kelfae.com/blog/
This is what I get when I click on it:

XML Parsing Error: XML or text declaration not at start of entity
Location: http://kelfae.com/blog/feed/
Line Number 6, Column 1:<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
^


Please forgive my newbie-ness!
Help much appreciated, thanks.
  #2  
Old Oct 14, 2009, 08:09 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,576 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
when I hit the subscribe button I go to the subscribe page - when does the error happen and where do you see it?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Oct 14, 2009, 08:18 PM
myceliae
 
4 posts · Oct 2009
How very odd!
I had a friend test it from another computer, and she had the same problem as I did.
Which was: when clicked on it takes me to a page with this url http://kelfae.com/blog/feed/ but with the error information on it, nothing else.
  #4  
Old Oct 14, 2009, 08:26 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,576 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
when I go there is see four posts and alll the subscription info.
What browser/os platform
try another browser
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Oct 14, 2009, 11:21 PM
myceliae
 
4 posts · Oct 2009
Windows Vista, with Firefox 3.5. I tried it in IE too, no luck there either - I get the same error (but with a "column number 3" instead of "column number 1" as in Firefox).

Thanks in advance!

Last edited by myceliae; Oct 14, 2009 at 11:23 PM.
  #6  
Old Oct 15, 2009, 03:34 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,576 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
did you customize your feed template (wp-rss2.php)?

You could try the solution at http://www.techdreams.org/blogging/f.../2457-20090504

Update: I just tested it on a 'pc' and I get the error aslo, however on my Mac, it works fine -
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Oct 15, 2009 at 03:42 AM.
  #7  
Old Oct 15, 2009, 05:09 PM
myceliae
 
4 posts · Oct 2009
Solved, thankyou! I had to do it the long way around (editing them manually), but it has seems to have worked.

I shall be happy to donate when I have some funds, thanks so much for your help.

(P.S, I didn't customise my feed template, no)

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RSS Comment and RSS post is not working varkis RSS, Feeds & Subscribing 8 Dec 6, 2009 11:40 AM
How can I add the word Subscribe: before RSS Feed Icons and Link Text? fromtheranks Header configuration & styling 2 Jul 4, 2009 11:34 AM
[SOLVED] How to remove Entries RSS, Comments RSS, and Wordpress.org on sidebar streetx Sidebars & Widgets 4 Jun 21, 2009 07:49 PM
removing the Entries RSS, Comments RSS & Wordpress.org default links earlalger Header configuration & styling 2 Mar 8, 2009 07:09 PM
BFA Subscribe widget like RSS in header? Puretext RSS, Feeds & Subscribing 1 Mar 6, 2009 04:00 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:59 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.