Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Problems with header in different browsers


  #1  
Old Oct 9, 2009, 07:43 AM
theassembly
 
2 posts · Oct 2009
Hi,

I nearly didn't need to ask a question here!

Anyway, i have a header image (jpg) which displays perfectly in safari however, when i view the page in firefox, it doesn't show up. I have made it a link and this still works.

The page can be found at www.wearetheassembly.co.uk/blog

Any thoughts would be appreciated! Many thanks

Lee
  #2  
Old Oct 9, 2009, 08:21 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,632 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
The image is actually 'header.jpg.psd' - you need to change the file name/format
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Oct 9, 2009, 12:28 PM
theassembly
 
2 posts · Oct 2009
hmmm...... i just double checked it. It was on our server as header.jpg. I deleted it and re-uploaded it anyway and it still isn't working.

Did you mean the actual file has the extension .jpg.psd or is it somewhere in the CP?

Many thanks for the help!
  #4  
Old Oct 9, 2009, 02:19 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,632 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I viewed the image in Safari and dragged it to my desktop (OSX) and the resultant file is labeled header.jpg.psd - is it possible that it is a psd that was saved with a jgp extension causing some browsers to have a fit with it?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
logo area doesn't show in some browsers xaveryptak Header configuration & styling 1 Aug 27, 2009 06:52 PM
Header and Header image problems elemenopee Header configuration & styling 7 Jul 23, 2009 10:01 AM
Formbuilder problems rachkitty Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Jun 12, 2009 04:41 PM
Theme not displaying properly in all browsers tepper Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Feb 17, 2009 05:51 PM
Problems with some plugins bpbaker Plugins & Atahualpa 5 Jan 11, 2009 05:28 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:44 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.