Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Page Title Does Not Show Along With Blog Title


  #1  
Old Sep 25, 2009, 02:20 PM
KatyDigg's Avatar
KatyDigg
 
319 posts · Jul 2009
Not sure where exactly to post this, so here we go!


Since implementation, I have had, and have seen on show: Page Title << Blog Title

Show the blog title in front of or after the page title, in the meta title tag of every page? Or, show only the page title?
Page Title - Blog Title

All my recent posts have ceased to "Show" correctly.

i.e. "Showing" Blog Title only.


Why?


Thanks.
  #2  
Old Sep 25, 2009, 04:32 PM
KatyDigg's Avatar
KatyDigg
 
319 posts · Jul 2009
Anyone?


Need to know what the problem is, and fix it!


Please
  #3  
Old Sep 25, 2009, 04:38 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
On which version 3.4.2 or 3.4.3. And did it work before, and what was your setting (and/or Atahualpa version) then?
  #4  
Old Sep 25, 2009, 04:48 PM
KatyDigg's Avatar
KatyDigg
 
319 posts · Jul 2009
Per Footer: WP 2.8.4. | Atahualpa 3.4.2.



Hi Flynn,

Thanks for responding, appreciated.

I commenced with 3.4.2.

and it was working okay until recently.

Still running on 3.4.2.


So why has this suddenly occured (recently) ?

What can be done to fix it?


Thanks
  #5  
Old Sep 25, 2009, 05:25 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
So it started to happen all of a sudden? Did you install a plugin recently? If so disable it and see if this helps. Before I can suggest a solution I need a hint as to what may have triggered this

The settings you describe are the default settings.

You could also try out version 3.4.3. You can run it s an additional theme by giving it a unique directory name in wp-content/themes/ e.g. wp-content/themes/atahualpa343 vs your existing wp-content/themes/atahualpa342. Then see if it works there
  #6  
Old Sep 25, 2009, 06:26 PM
KatyDigg's Avatar
KatyDigg
 
319 posts · Jul 2009
Yes, it has happened all of a sudden.


Today, noticed last posts did not show Page Title << Blog Title

only Blog Title on show.


So, I searched back and there were more, recently, besides, with just the Blog Title.


Checked in all browsers, same situation.
  #7  
Old Sep 25, 2009, 07:06 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
What do you have at ATO -> SEO Options -> Use Bytes For All SEO Options?

Try changing that setting whatever it is.

Also what do you have at WP -> Posts -> [Title of affected post] -> Edit -> Atahualpa Post Options -> Meta Title?

If you have a "space" character there instead of "truly nothing" (you would have to click into the field to check this, as both a "space" and "nothing" will look the same) and you have "Use Bytes For All SEO Options?" set to YES, then you'd get

<< Blog Title

Also make sure this is not caused by a plugin by disabling plugins one by one and monitoring whether the titles come back at one point.

Try with the default theme. Try with Atahualpa 3.4.3
  #8  
Old Sep 26, 2009, 01:14 PM
KatyDigg's Avatar
KatyDigg
 
319 posts · Jul 2009
Thank you, Flynn


I have just upgraded (from 3.4.2) to new 3.4.3.
  #9  
Old Sep 27, 2009, 12:32 PM
KatyDigg's Avatar
KatyDigg
 
319 posts · Jul 2009
ATO >> SEO Options -> Use Bytes For All SEO Options? YES

ATO >> SEO Options -> Meta Title Tag Format > Page Title<< Blog Title


Upgraded, yesterday, from 3.4.2. to 3.4.3. and all is well.


However, upon publication of a new posting Page from 3.4.3. and then soon afterward running a Google Search for the Page - the following issue (which occured recently) remains:


Not displaying the Page Title (Blog Title only, displayed).


What is preventing my Page Title showing when published to the Web?


(Not Plugins, I have worked through each Plugin)


http://girdedwithtruth.org

Last edited by KatyDigg; Sep 27, 2009 at 12:41 PM. Reason: add URL
  #10  
Old Sep 27, 2009, 02:12 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
I checked a few pages and they look fine. On which page does this happen?

Bookmarks

Tags
blog and landing page, not published, title tag

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Blog title still showing even though I selected &quot;No&quot; to Show Blog title PrettyChicky Header configuration & styling 2 Jun 18, 2009 08:43 PM
How to put tagline along with blog title to show as the browser title? Oracle Atahualpa 3 Wordpress theme 2 May 7, 2009 11:32 AM
Don't want page title to show Frederick Forum How-To 2 Mar 31, 2009 11:22 PM
Show Post Title as Page Title patgeary Header configuration & styling 2 Mar 27, 2009 08:10 PM
Header image between Blog Title/Sub Title and search box bseppa Header configuration & styling 1 Mar 15, 2009 03:39 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:22 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.