Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Older/Newer Errors


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Aug 25, 2009, 10:10 PM
LindaMuller's Avatar
LindaMuller
 
10 posts · Aug 2009
Smethport, Pennsylvania
Hi all. I am really enjoying setting up and configuring the site with Atahualpa.

I just discovered that the "Older Entries" and "Newer Entries" at the bottom of multi-post pages does not link to the correct page.

This is similar to the example posted here...

Except my "tag" and "category" links seem to work just fine.

On the bottom of the home page the link to "older entries" links to: http://buchanan.org/blog/page/2

This just brings up the home page -- not previous entries.

Should I follow the instructions posted here or is there something else I should try?
  #2  
Old Aug 27, 2009, 06:48 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,766 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Try disbling plugins one by one, also check your permalink settings at WP Site Admin -> Settings -> permalinks. I notice some of your URLs have a trailing slash /, some don't
  #3  
Old Aug 28, 2009, 11:06 AM
DougBarned
 
3 posts · Aug 2009
I also am encountering this issue. The older entries link returns a Not Found error page. It tries to link to page/2/ but doesn't have any luck. It needs to to to category/page/2/ Can't think why it skipped that 'category' part to start with - any advice?

I've got custom permalinks of /%category%/%postname%/ Could that affect it?

Cheers

/Doug

Last edited by DougBarned; Aug 28, 2009 at 11:10 AM.
  #4  
Old Mar 8, 2010, 10:53 PM
kip
 
2 posts · Mar 2010
I have the same problem.

When I click on "Older Entries", I get the page "Not found". The path does include the correct category - http://mydomain.com/mycategory/page/2/

The permalinks are set as /%category%/%postname%/

Is there a solution to this?

Thank you in advance.
  #5  
Old Mar 9, 2010, 05:28 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,319 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what version of Atahualpa and WP?
What is your URL?
did you try disabling all plugins?
what happens if you go back to the default (ugly) permalinks?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Tags
entries, navigation, newer, older

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Manual Updating to newer version - as easy as switch to new theme ? 3ukman New Versions, & Updating 3 Mar 21, 2014 08:55 PM
NEWER / OLDER orientation not working bseppa Atahualpa 3 Wordpress theme 9 Aug 27, 2009 09:35 AM
Errors in loading the template appear to occur with header - errors below Gfeiste Header configuration & styling 3 Aug 9, 2009 11:45 AM
[SOLVED] Can't upload the latest version to my Dashboard because I have older version rhymes New Versions, & Updating 2 Apr 25, 2009 11:22 PM
NEWER / OLDER orientation - arrows in wron direction dave925 Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Apr 8, 2009 12:55 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:49 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.