Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

[SOLVED] No Sidebars after Upgrade


  #1  
Old Aug 5, 2009, 03:49 PM
mcphoto
 
120 posts · Apr 2009
Hello - I just upgraded to ATA 3.4.1 on a functioning wordpress 2.7.1 install.

My existing layout used a right sidebar on everything but single-post pages; got no sidebars now, and I've tried turning on several different sidebars but they still won't display- a forum search doesn't turn up any known issues. Url is http://landalerts.com

To upgrade ATA, I went through my existing ATA install and changed any Theme Options that called for a background image in the atahualpa/images folder to a top-level directory (mainly for future housekeeping), verified the site looked correct and switched to 3.4.1 - looks like everything updated perfectly, except I have no sidebars.

The only change I've made is to start on a customized header, which for now is simple (code below) but may later be flash or HTML - this is in the ATA configure header panel, but when I delete the DIV and have only %bar2 etc, I still have no sidebars - that doesn't seem to be the issue.

Code:
<div style="height: 400px;"><img src="http://landalerts.com/content/hdr.jpg" width="900" height="400"/></div>%bar2 %pages %bar1
LOVE being able to code in the header config, by the way - any help would be appreciated!
  #2  
Old Aug 5, 2009, 07:41 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,571 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
at ATO->Style & configure SIDEBARS->RIGHT sidebar: Display on: - are all teh items checked? Is there anything at ATO->Style & configure SIDEBARS->RIGHT sidebar: Don't display on Pages:?
or in RIGHT sidebar: Don't display on Categories:?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Aug 5, 2009, 08:01 PM
mcphoto
 
120 posts · Apr 2009
Nope, I've been using this theme for some time - all boxes are checked for right sidebar except "single posts" - (I tried it with all checked as well) - I tried activating other sidebars, etc - nothing displays them in safari or firefox (mac). Haven't fired up the PC for a look.

After I posted today, I made a template for the home page with static content - now just the home page has a right sidebar. Weird & frustrating.
  #4  
Old Aug 5, 2009, 08:54 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,571 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Zip the theme and send it to me so I can compare it and test it
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Aug 6, 2009, 08:34 AM
mcphoto
 
120 posts · Apr 2009
I zipped it and posted it here:

http://landalerts.com/atahualpa.zip

I haven't touched any files, except to copy the index as a new template (home.php). When I switched my home page to use that template, the sidebar worked on that page.
  #6  
Old Aug 6, 2009, 09:28 AM
mcphoto
 
120 posts · Apr 2009
I solved it;

Under the previous version, I had 43 separate templates (using categories to make posts "searchable").

Today I did a global search & replace on those to make them all "new version" templates & uploaded them; I guess the theme was searching for template files that weren't there - not sure why it would render the pages without sidebars, but the entire site is updated now.

Man, I was worried about re-writing all those templates, but search & replace did it all in a minute or so.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Upgrade from 3.3.3 to 3.4 Possible or Need to reinstall? mukundguruji New Versions, & Updating 5 Jul 14, 2009 09:46 AM
3.4 Upgrade Observations shedhed Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Jul 8, 2009 02:45 AM
[SOLVED] 3.3.3 Upgrade Crashes? riw777 New Versions, & Updating 0 Jun 7, 2009 04:33 PM
WP 2.7.1 Upgrade Issue chiaxiong New Versions, & Updating 3 Apr 1, 2009 06:35 AM
OK to upgrade to PHP 5? joe hark Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Mar 2, 2009 04:45 AM


All times are GMT -6. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.