Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] Forum Server plugin


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jul 26, 2009, 01:46 AM
mjg
 
3 posts · Jul 2009
Mount Gambier, South Australia
Send a message via Yahoo to mjg
I'm trying out the Forum Server plugin, a successor to WP-Forum.

I've run into some style issues, namely this gets added to the topic/profile page:

<table width=‘100% cellspacing=‘0’ cellpadding=‘0’ style=‘margin:0; padding:0; border-collapse:collapse:’ border=‘0’>

An example is here.

I suspect something in the theme CSS is overriding the plugin CSS. Is there an easy way to identify this and fix it?
  #2  
Old Jul 26, 2009, 10:04 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
did you enter the plugin info into the post using the visual editor or the html editor? I'm guessing you used the visual editor and it converts any '<' to '&lt' and '>' to '&gt' which then won't get processed by a plugin.

Edit the post using the HTML editor and make sure you have < and >'s
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jul 26, 2009, 05:20 PM
mjg
 
3 posts · Jul 2009
Mount Gambier, South Australia
Send a message via Yahoo to mjg
Thanks for the suggestion, but I have the visual editor disabled. The plugin only requires <!--VASTHTML--> to be inserted into a blank page.

You gave me a tip though and I discovered the problem was due to the WP-Typography plugin, not the theme.

Last edited by mjg; Jul 26, 2009 at 05:23 PM.

Bookmarks

Tags
forum, plugin problems

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Forum Plugin up and running, but can I remove widgets for select pages? ericinnyc Sidebars & Widgets 1 Jul 21, 2009 05:36 AM
[SOLVED] How to save the theme options for moving my blog on an other server ? Manu-PierreB Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Jun 20, 2009 08:05 AM
New server for forum coming soon Flynn Forum How-To 1 Apr 20, 2009 09:10 AM
I have uploaded atahualpa to my server but am getting "fatal error". Dianne Atahualpa 3 Wordpress theme 5 Apr 11, 2009 04:06 PM
Error 500 - Internal server error gpeery Installing & running WordPress 5 Mar 1, 2009 07:05 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:50 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.