Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Logo Image not appearing


  #1  
Old Jul 18, 2009, 09:17 AM
weiserma
 
6 posts · Jul 2009
I have tried various URL paths and no matter what I put in I get my blogtitle instead of the image.

I have tried:
  1. http://www.XXXX.com/wp/wp-content/up...7/bitch_f1.jpg
  2. /wp/wp-content/uploads/2009/07/bitch_f1.jpg
  3. /wp-content/uploads/2009/07/bitch_f1.jpg

Note: sitename changed to protect the guilty.

Obviously I am a complete novice at this.
  #2  
Old Jul 18, 2009, 09:39 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,576 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
1) What version of Atahuapa and WP are you using?
2) Have you read http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=321
3) Where are you puttig your url?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jul 18, 2009, 10:00 AM
weiserma
 
6 posts · Jul 2009
I'm using Atahualpa 3.4.1

Setting:
Header Area / Style & Edit Header / Show Logo Image?
Default: logo.gif
  #4  
Old Jul 18, 2009, 10:01 AM
weiserma
 
6 posts · Jul 2009
I uploaded my image using the wordpress media library page. Should I have used FTP and moved it to the theme directory?
  #5  
Old Jul 18, 2009, 12:15 PM
paulae's Avatar
paulae
 
1,333 posts · Feb 2009
Wordpress 3.4.1, Atahualpa 3.7.7
Make sure you also have, in the Header area of the theme options, the %image showing, as in
%pages %bar1 %image %bar2, in Configure Header Area. I'm using 3.3.2.

I think there's sometimes confusion about the logo area and the image area.
  #6  
Old Jul 18, 2009, 12:19 PM
weiserma
 
6 posts · Jul 2009
I don't want to have images, just the logo to the left of my blog name.
  #7  
Old Jul 18, 2009, 03:53 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,576 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Ahhh, the problems that occur when the wrong term is used.

when you said image, I assumed you meant the header image. But now I see you want a logo image
1) make sure you have %logo in ATO->Style & edit HEADER AREA->Configure Header Area
2) put the file name in ATO->Style & edit HEADER AREA->Show Logo Image?
3) FTP the file in the folder mydomain.com/wordpress/wp-contents/themes/atahualpaxx/images
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old Jul 18, 2009, 04:18 PM
paulae's Avatar
paulae
 
1,333 posts · Feb 2009
Wordpress 3.4.1, Atahualpa 3.7.7
Yeah, I was going to suggest the %logo thing too, once I understood he meant a new logo image, not an image image. :-)
  #9  
Old Jul 19, 2009, 08:51 AM
weiserma
 
6 posts · Jul 2009
Thanks, I had a feeling I needed to put the image in the themes directory, but I was hoping I could reference any URL.

Bookmarks

Tags
image, new user

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to position logo image? upscho Header configuration & styling 3 Sep 15, 2009 05:18 AM
logo image disappears sometimes machepap Header configuration & styling 2 May 21, 2009 07:19 PM
replace "3 cubes" logo with custom logo image liontigerbear Header configuration & styling 3 May 13, 2009 03:07 PM
My image won't show for my logo... Ms. M Header configuration & styling 1 Apr 22, 2009 09:21 PM
How to replace the image in %logo by an ad cafenett Header configuration & styling 2 Mar 17, 2009 08:36 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:45 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.