Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Installation/Upgrade Issues »

Article not loading from excerpt


  #1  
Old Dec 25, 2015, 10:56 AM
annsworld
 
140 posts · Mar 2010
Hi, I am working on a brandnew WP/atahualpa/qtranslate x installation.

I am using excerpts on the summary pages, but the full test article is not showing when clicking either on the title or on the elipsis.

Disabling the qtranslate plugin does not resolve this issue. There are no other plugins.

www.anncastro.net

Any idea what I am doing wrong / what may be causing this?

Thanks,
Ann.
  #2  
Old Dec 25, 2015, 11:15 AM
annsworld
 
140 posts · Mar 2010
I deleted the qtranslate plugin altogether, wiped the categories and the articles, created a new article with a category ... same thing. There must be a wrong setting or something that I am overlooking.
  #3  
Old Dec 25, 2015, 07:41 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,511 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what are your permalinks set to?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Dec 26, 2015, 01:15 AM
annsworld
 
140 posts · Mar 2010
user defined: /%20%category%/%postname%/

Last edited by annsworld; Dec 26, 2015 at 01:29 AM.
  #5  
Old Dec 26, 2015, 01:29 AM
annsworld
 
140 posts · Mar 2010
Interesting. I just switched to month& name and now the link from the title is working. The link from the ellipse still is not. <scratching my head>
  #6  
Old Dec 26, 2015, 03:38 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,511 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
why are you using %20?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Dec 26, 2015, 07:11 AM
annsworld
 
140 posts · Mar 2010
Ah I had commented on that and apparently I lost it rather than saving it. The %20 was a mistake that seems to have somehow sneaked in and I did not notice. Deleting it did the trick on the header links. But the Ellipses still are not working ... Don't know why. ...
  #8  
Old Dec 26, 2015, 09:32 AM
annsworld
 
140 posts · Mar 2010
I worked something out to make it work. But thanks for pointing me in the right direction. :-)

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Excerpt thumbnail on left, title/byline/excerpt/footer on right without wrapping text rickheck Excerpts, Read more, Pagination 6 Mar 3, 2015 10:41 AM
Thumbnail of last article bigger brunoscala Excerpts, Read more, Pagination 0 Feb 3, 2012 04:32 PM
Article Titles Jurgen Estanislao Forum How-To 1 Jul 23, 2010 04:50 AM
Modification article lecalve Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Mar 23, 2010 04:33 AM
the article does not appear in full ! CYRILO Sidebars & Widgets 0 Sep 6, 2009 06:21 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:06 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.