Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] Quicktime movies not playing


  #1  
Old Jul 9, 2009, 04:00 PM
cway
 
154 posts · Jul 2009
A week or so ago I put some Quicktime coding in my pages, coding that Quicktime exported, and previewed them and they worked. Now they do not. I've verified that the movies do play.
I wonder if it's the
Code:
<div class="post-bodycopy clearfix">
coding that gets put in just before my content.
Does anybody else have any thoughts?
Thanks!
Cway
  #2  
Old Jul 11, 2009, 07:20 AM
cway
 
154 posts · Jul 2009
I believe an update to either WordPress or Atahualpa removed the javascript coding I put in the head tag. Putting the coding back in the head tag fixed the problem.

For those interested, I used QuickTime Pro to export my movie. File > Export for Web. Follow the exported instructions.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Wordpress 2.8, Atahualpa 3.2 and Gallery 2.x not playing together christhomson Plugins & Atahualpa 3 Jun 12, 2009 02:49 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:20 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.