Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

[SOLVED] classes work, but div's don't


  #1  
Old Oct 12, 2015, 05:24 PM
RHCdG
 
162 posts · Nov 2009
Netherlands
Dear all,

I am using a class called "mysub-header" on my multisite installation with the following properties:

.mysub-header {
font-size: 14pt;
padding-top: 15pt;
padding-bottom: 10pt;
border-bottom: thin solid Silver;
}

This has been working for years. It works on the main site, see for example this page where it affects the sub-header "Over een uitspraak van Leo Trotski".

However, it does not work anymore on one of the other sites, e.g. on this page where the sub-header is "Over amateurs en professionals in de poëzie".

I noticed that classes in general still work, e.g. <p class="example"> and the problem is mostly with <div>.

Would you have any clue what's going on?

Thanks!
  #2  
Old Oct 12, 2015, 06:34 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,465 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
If the CSS is in the CSS Inserts, what generally what that generally means is that you have a syntax error in a peice of the CSS that is before this CSS.

So go to your CSS Inserts and find that class, then scan thru the css before that to see if you can find the syntax error.

or you could move that css to teh top of the CSS inserts and see if it works. If it does, move is down half way and see if it works, if it does move it down again. If it doesn't move it up till it startes working and you will narrow in on the syntax error.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Oct 12, 2015, 06:46 PM
RHCdG
 
162 posts · Nov 2009
Netherlands
Thank you JD,
Upon reading your response, I actually got the idea to use an online CSS Validator, and it did point out an error in one of the classes. It's now fixed. Thanks!

Bookmarks

Tags
class, div, multisite

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Widget CSS Classes Plugin swimflyfast2 Sidebars & Widgets 21 Feb 5, 2013 03:33 PM
[SOLVED] Adding div's and classes to html in individual posts webgurl Center area post/pages 16 Jul 12, 2011 08:14 PM
[SOLVED] Classes added to style.css seem to be ignored kostermw Header configuration & styling 4 Oct 6, 2009 11:20 AM
How to create IDīs and Classes to address specific items in the theme ? Tigger Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Mar 11, 2009 03:47 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:12 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.