Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Favicon not showing


  #1  
Old Feb 17, 2015, 04:08 AM
ingridsblogg
 
9 posts · Jun 2014
I just posted a thread about this, but it seems to have disappeared, so here it goes again.

http://ingridsblogg.no
Atahualpa 3.7.15
WP 4.1

After a WP update a few months ago the favicon disappeared. It showed sometimes, but now its completely gone. I saw in the code for the index page that the path for the favicon was to a non-existing folder. I created this folder, including a copy of the favicon, and the path now works. But the favicon still does not show where it should.

I know I should upgrade the atahualpa theme, but every time I do so I have to re-create the header area and the ad-area in the center of the blog. I therefore try do restrict the number of times I have to do this. I am aware that this could be the reason why the favicon is not showing, but now as the path to the favicon should work again, I would expect it to work (link rel="shortcut icon" href="http://www.ingridsblogg.no/wp-content/ata-images/fff-heart.ico"). I am also aware that it could take a while before everything is updated, but I did this yesterday, and it is still not showing.

Any suggestions?
  #2  
Old Feb 17, 2015, 06:38 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Are you theme setting for image location set to wp-content and ata-images as the folder?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Feb 17, 2015, 07:44 AM
ingridsblogg
 
9 posts · Jun 2014
Its on default:

Relative location of images?
atahualpa

Images Directory
ata-images
  #4  
Old Feb 17, 2015, 11:33 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Your theme is set to show an image that is in
HTML Code:
/wp-content/themes/atahualpa/ata-images/fff-heart.ico
but your image is in
HTML Code:
/wp-content/ata-images/fff-heart.ico
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old Feb 18, 2015, 01:59 AM
ingridsblogg
 
9 posts · Jun 2014
Aha... So why is the link in the source code referring to wp-content/ata-images?

I have now made a third copy of the folder and put it in the folder atahualpa. It should work now right? Still cant see a favicon though.

Wait, I see it in another browser Thanx a lot
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Skjermbilde 2015-02-18 kl. 09.56.08.png
Views:	322
Size:	138.4 KB
ID:	2663  
  #6  
Old Feb 18, 2015, 04:28 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
@ingridsblogg - you should really go read the onscreen documentation at Dashboard->Appearance->Atahualpa Theme Options->Image Locations
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Feb 18, 2015, 04:38 AM
ingridsblogg
 
9 posts · Jun 2014
Will do Still wondering why this happened in the first place though; is it because I havent upgradet the atahualpa theme?

Bookmarks

Tags
favicon

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] New favicon not showing up Blessings4all Header configuration & styling 7 May 20, 2013 10:02 PM
Favicon not showing up. verymarie Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Apr 7, 2011 03:04 PM
favicon not showing tai4ji2x New Versions, & Updating 3 Mar 18, 2010 11:06 AM
[SOLVED] New Favicon is not showing Ber|Art Header configuration & styling 1 Oct 13, 2009 08:54 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:48 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.