Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Montezuma Theme »

[SOLVED] Troubles with Montezuma at Multisite-Installation


  #1  
Old Feb 10, 2014, 11:25 AM
klon2000
 
2 posts · Feb 2014
I have installed Montezuma 1.1.9 on two different WP-installations. One is a "single-site" installation on which I also have installed Lightbox Plus ColorBox. I have duplicated the WP installation with PlugIn Duplicator and reinstalled it at my multisite-space. After that I adapted the necessary files for creating the multisite. Everything works fine, but there is no Lightbox-effect at all. I put the settings at the multisite exactly the same as at my single-site.

Single-Site

Multi-Site

I would take part at your Gold member program if there is a way to fix my problems

Regards,

klon2000
  #2  
Old Feb 10, 2014, 01:18 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
where exactly do you see an issue?

did you see http://forum.bytesforall.com/showthr...ight=multisite
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Feb 10, 2014 at 01:24 PM.
  #3  
Old Feb 10, 2014, 02:36 PM
klon2000
 
2 posts · Feb 2014
Hi juggledad!
Thank you for your tip. Changing the css solved my problems.

Regards,
GŁnter

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WP Multisite - ATO functionality vCopia New Versions, & Updating 3 Apr 19, 2011 08:47 AM
[SOLVED] Troubles with sizing parent menu tab during hover. Cheers Page & Category Menu Bars 33 Jan 8, 2011 07:01 PM
Multisite or not? paulae Installing & running WordPress 1 Nov 15, 2010 02:44 PM
Please help with new twenty ten theme, menu troubles dvv1 Page & Category Menu Bars 1 Jul 19, 2010 12:54 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:39 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.