Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

[SOLVED] Banners appear on homepage, but disapeear on other pages.


  #1  
Old Nov 19, 2013, 05:15 PM
Christopher
 
2 posts · Nov 2013
I just installed Atahualpa and am loving it so far. I just ran into my first snag that I couldn't figure out. Here is my URL http://preparednessclub.com/

I installed several banners in widget area for the right sidebar. They appear when viewing the homepage, but when I go to another page, the images appear to be broken. However if you click on one they still take you to the correct site.

here is an example of the text I placed in the text box in the widget for the right sidebar:

<center><a href="http://preparednessclub.com/BPSF" target="_blank">
<img src="wp-content/themes/atahualpa/images/sidebar/BPSF Group LLC.jpg" alt="" title="BPSF L.L.C." width="250" height="70" class="aligncenter size-full wp-image-1649" /></a></center>

In digging around the theme options I did see the following, but I don't know if it applies to the problem I am seeing.

"Note: After you've added new widget areas, you'll need to reload a front end page 1-2 times before they get created and start appearing on the front end. And you'll need to reload WP->Presentation->Widgets 1-2 times before you can see the new widget areas there and start adding widgets."

Like I said, I don't know if this applies, if you go to my site you'll see the images on the main page, but only the text I added in the text box on subsequent pages, not the images.

Thanks for your time and any help you can give.

Christopher
  #2  
Old Nov 19, 2013, 05:42 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Try fully qualifying the src= To the image
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Nov 19, 2013, 09:48 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Or at least add a / before wp-content
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #4  
Old Nov 21, 2013, 02:52 PM
Christopher
 
2 posts · Nov 2013
adding a / before wp-content fixed it, thank you!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Rotating banners in Sub Pages Only SharonJ Header configuration & styling 3 Apr 15, 2012 01:56 PM
Different image banners on the different post/pages of the WP sidebar shbsnt Sidebars & Widgets 4 Apr 24, 2010 09:40 AM
Can the banners be changed? killerbee Header configuration & styling 3 Apr 20, 2010 03:05 PM
Help with Flash banner, static banners on remaining pages krystyna Header configuration & styling 7 Jun 5, 2009 08:14 AM


All times are GMT -6. The time now is 06:45 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.