Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

Can't upload images for posts !


  #1  
Old Aug 13, 2013, 10:48 AM
Paul33
 
38 posts · May 2009
Was happily creating numerous posts when, suddenly, clicking on the insert image icon at the top of the fullscreen post page stopped working. If I click it a second time then the Insert Media dialogue box comes up but with no option to upload images !

Been using this theme for a long time and have never come across this before !

Any ideas ?

Atahualpa 3.7.12 Wordpress 3.6
  #2  
Old Aug 13, 2013, 12:30 PM
Paul33
 
38 posts · May 2009
Have now tried ..........

* clearing Internet Explorer cache
* switching to default theme
* checking plug-ins (I had none as new install)
* adding code to wp_config.php as per various online "solutions"
* downloading fresh WP3.6 and replacing all except wp_config directory
* manually adding images to media library but not visible in Add Media dialogue box

None of these worked !

Any help appreciated as I am totally stuck !!!
  #3  
Old Aug 13, 2013, 02:27 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
try disabling ALL plugins - you may be running out of php memory - talk to your host.
  #4  
Old Aug 13, 2013, 02:43 PM
Paul33
 
38 posts · May 2009
I have zero plugins as I only installed Wordpress today and have done nothing more than add Atahualpa to it.

I wrote about ten posts, all with a single image onboard, and all was well ..... and then it simply stopped working !
  #5  
Old Aug 13, 2013, 02:47 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
if the same thing happens with the default theme, it is not a theme issue. You should contact your host and see if they can help. Who is the host?
  #6  
Old Aug 13, 2013, 03:11 PM
Paul33
 
38 posts · May 2009
Will do ..... its 34sp.com.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
images wont upload Firebird New Versions, & Updating 3 Aug 27, 2011 03:46 AM
Where do you upload images. Flowergardengirl Header configuration & styling 1 Jul 23, 2009 04:12 AM
I need to upload larger images the PaperTemptress Atahualpa 3 Wordpress theme 1 May 4, 2009 10:32 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:42 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.