Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Disappearing post text IE6


  #1  
Old Jun 15, 2009, 06:34 AM
dedblank
 
4 posts · Jun 2009
usa
I found a similar post to this, but not exactly what I am experiencing.
I am using Atahualpa 3.3.3
Issue disappears on 3.2.
Issue with IE 6.0.2900.2180 SP2. IE7, 8 and firefox3 no issue.

Post Header, byline, body, footer all the text disappears, only on certain posts, when the mouse cursor moves to the either the left or right sidebar links. Partially reappears when hovering over Post Header, byline, body, footer, but disappears again when cursor moves away from post.

Text is still present when clicking and dragging through the post.

This happens of how the post is viewed.

My guess, Sounds like a hover issue with IE6 CSS.

Please help.

Last edited by dedblank; Jun 15, 2009 at 06:44 AM.
  #2  
Old Jun 15, 2009, 08:14 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
1) have you made any changes to the Atahualpa code
2) have you entered any HTML or CSS Inserts
3) if you disable all your plugins does it still happen
4) is there something common about the posts that thei happens in - ie. they all have a image in them or they have a youtube video
5) what's the url
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 15, 2009, 02:00 PM
dedblank
 
4 posts · Jun 2009
usa
1) have you made any changes to the Atahualpa code
No

2) have you entered any HTML or CSS Inserts
I did, but reset theme and still having same issue

3) if you disable all your plugins does it still happen
yes

4) is there something common about the posts that thei happens in - ie. they all have a image in them or they have a youtube video
No, but One post on the home page with the first image tends to through the disappearing
5) what's the url
the site is on an intranet
  #4  
Old Jun 15, 2009, 03:48 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,630 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
ok, just did a google search and this is known as the IE6 Peekaboo Bug (oh, I like that name!)

One solution you could try is to add this to the CSS Inserts
HTML Code:
h1, h2, h3, h4, h5, h6, p {
position: relative;
} 
I don't if it will cause other issues and I can't test it myself since I don't have a copy of IE6
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jun 16, 2009, 05:53 AM
dedblank
 
4 posts · Jun 2009
usa
Sorry, guess I could of googled it. I figured the forum would be easier (already one of those weeks). Thank you fast response.
Great theme. Thanks for everything.

Bookmarks

Tags
disappearing text

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Headline disappearing on single-post pages. Matt Butts New Versions, & Updating 6 Jul 11, 2009 09:15 AM
static text before first post maxmaus Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Jul 3, 2009 08:57 PM
IE6 vs FF meK Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jun 4, 2009 08:20 AM
Sidebars messed up in IE6 lian Other BFA WordPress Themes 2 May 15, 2009 11:41 AM
Search Box is Disappearing Whatsthatcat? Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Mar 19, 2009 09:59 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:57 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.