Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] Revolution Slider/Atahualpa don't like eachother....


  #1  
Old May 24, 2013, 04:55 AM
roxyp
 
10 posts · Jan 2011
Hi there.
I have just installed the revolution slider plugin and it's just showing a grey box instead of an image slider.
When I checked their support forum it came up with this answer below. I've tried the [raw] suggestion, but that doesn't work. Does anyone know what I can do to fix this error.
Thanks!

“The Revolution Slider is not showing up. Instead I only see a grey box. What is happening?”
The theme you are using is breaking the Revolution Slider plugin and wil break certain other plugins too. This is a very well known bug in the WordPress theme community and should be gone by now. Please contact your Theme Author who should fix his theme with this article about his bug: http://pippinsplugins.com/never-remo...ers-in-themes/ If the theme author does fix his theme a quick workaround would be to use the [raw] shortcode wrapped around our revslider shortcode. Example: [raw][revslider yourbanner][/raw]
  #2  
Old May 24, 2013, 05:35 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I am using the Revolution slider with Atahualpa with no problems using the widget in a "New Widget Area"

How are you adding the slider?
What version of PHP are you running?
What version of Atahualpa?
What version of WordPress?
Have you tried deactivating all other plugins as a test?

Those would be the things I would be checking.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Last edited by lmilesw; May 24, 2013 at 05:39 AM.
  #3  
Old May 24, 2013, 05:01 PM
roxyp
 
10 posts · Jan 2011
Hi!

How are you adding the slider? Tried adding to a page with the shortcode [rev_slider homeslider] and also tried adding it to a widget area....still just a grey box.

What version of PHP are you running? 5.2.17

What version of Atahualpa? 3.7.12

What version of WordPress? 3.5.1

Have you tried deactivating all other plugins as a test? Yep, deactivated all plugins, still same problem

You can have a look at it here: www.rockodesigns.com/littleshoppers

Thanks for helping me!
  #4  
Old May 24, 2013, 06:36 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
The only difference I see is that I am using 5.3 which means you may need to either move to 5.3 or perhaps turn Magic Quotes off. Magic Quotes is off by default for PHP 5.3 which is why I just move to that. I have had several small issues that were resolved by moving from PHP 5.2 to PHP 5.3.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #5  
Old May 24, 2013, 08:45 PM
roxyp
 
10 posts · Jan 2011
Just switched themes to Twenty Twelve, and it works.
So that would mean it's something to do with Atahualpa right?
  #6  
Old May 24, 2013, 09:01 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
As I said I have used it with Atahualpa successfully.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #7  
Old May 28, 2013, 03:45 PM
roxyp
 
10 posts · Jan 2011
Hi again.
I've just had a message back from the plugin developers and they said

"Contact theme author , he is using some old js tags that is causing the error. I had a look but cant figure it out."

Do you know of which js tags might be causing the error?
I can't work out why it would work for you and not for me???

Will upgrading to php 5.3 make any difference since it works with another theme?

Appreciate your help with this
  #8  
Old May 28, 2013, 06:33 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
First they said it was filters now its old jS tags. You are going to have to ask them what jS tags
  #9  
Old May 31, 2013, 03:10 AM
roxyp
 
10 posts · Jan 2011
Hi Juggledad and lmilesw
Just thought I'd let you know that I just reinstalled the theme, and hey presto, it's working.
So dunno what the story was there......bad hair day maybe!
Thanks for trying to help though.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Front Slider plugin e Atahualpa 3.7.1 giogio80.k Plugins & Atahualpa 1 Nov 17, 2011 05:55 AM
Easing Slider Not Showing Up in Atahualpa 3.6.7 netinfused Plugins & Atahualpa 3 Jul 3, 2011 02:47 AM
[SOLVED] Easing Slider Plugin, How to Center Slider in Header netinfused Plugins & Atahualpa 1 Feb 22, 2011 01:22 PM
Best Featured Content Slider for Atahualpa? droidsync Header configuration & styling 3 Sep 6, 2010 01:16 PM
[SOLVED] Comment are overlapping eachother in internet explorer. danielphenry Comments, trackbacks & pings 6 Nov 8, 2009 11:24 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:42 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.