Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Apologies in advance - another customer header image issue!


  #1  
Old Apr 23, 2013, 02:43 PM
dwinter
 
4 posts · Aug 2011
Hi,

I've trawled this forum and looked at each solution suggested to fix a misbehaving custom header image, but alas my hair is only turning greyer...

My site is www.getbirding.com

This issue arose after a recent upgrade. I've read the post about upgrading, but my problem prevails.

The standard Atahualpa jpegs keep appearing as the default header image.

I've saved my custom jpeg in the themes/atahualpa/images/header folder, but it just won't show.

Any ideas or suggestions please?

Many thanks!

Last edited by dwinter; Apr 24, 2013 at 12:00 AM.
  #2  
Old Apr 23, 2013, 02:51 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Did you delete the default theme images from that folder?
  #3  
Old Apr 23, 2013, 11:58 PM
dwinter
 
4 posts · Aug 2011
Thanks for your response.

Yes, I deleted all images - only the customised header image is in the folder.

I've also tried to find the source of the default images, but have had no luck. They must be stored somewhere...
  #4  
Old Apr 24, 2013, 03:37 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
How many versions of the theme do you have installed?
this is the url where the images are coming from
HTML Code:
www.getbirding.com/wp-content/themes/atahualpa/images/header/IMG_1479.jpg
what is the full path where you stored your image?

Last edited by juggledad; Apr 24, 2013 at 12:28 PM.
  #5  
Old Apr 24, 2013, 12:05 PM
dwinter
 
4 posts · Aug 2011
Only one version as far as I can see.

There only appears to be 1 version of Ata in the wp-content/themes folder.
  #6  
Old Apr 24, 2013, 12:14 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Something is not in the right place and this is something I can't walk you thru because I don't know your setup. ID have to have admin access to the site and FTP or Cpanel access. I'd be happy to look, but I'd have to charge you for my time.

bt what is the answer to my other question in my previous post

Last edited by juggledad; Apr 24, 2013 at 12:21 PM.
  #7  
Old Apr 24, 2013, 02:35 PM
dwinter
 
4 posts · Aug 2011
Apologies, I missed that question.

It's as follows:

public_html/wp-content/themes/atahualpa/images/header

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Overlay Header Image Issue - FB Icon allyevans Header configuration & styling 13 Jun 27, 2011 07:11 PM
Header image issue in Internet Explorer omac7504 Header configuration & styling 5 Mar 16, 2010 07:11 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:52 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.