Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] WPML and Atahualpa


  #1  
Old Mar 29, 2013, 10:57 AM
romedius33
 
7 posts · Jun 2012
Hi,
my page: http://www.footyamsterdam.nl/
doesn't work anymore since a few days.
I use Atahualpa (with some small modifications I made) and WPML (the actual version).

The page works in my main language, but not in my other language anymore. The theme totally disappears. Has anyone a solution? I know there exists an Atahualpha/WPML plugin or theme. Is this necessary?

PS.: My page works with another theme perfect.
  #2  
Old Mar 29, 2013, 02:18 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Quote:
my page: http://www.footyamsterdam.nl/
doesn't work anymore since a few days.
are you saying it was working with atahualpa a few days ago? if so, what did you change?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 29, 2013, 08:02 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
One major issue I see is that at least some and maybe all of the pictures in the slide show on the bottom left are way too big. One I looked at was 1.7 Gb and another was 1.5 Gb. That's Gigabytes. For the size they are showing they should be maybe 10 or 20 Kb at best.

Additional info...
I also see that the images in the main slideshow are gigantic. Really... These have to be optimized and resized for the web.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Last edited by lmilesw; Mar 29, 2013 at 08:06 PM.
  #4  
Old Mar 31, 2013, 11:11 AM
romedius33
 
7 posts · Jun 2012
You're right, thanks. The photos are way too big (my customer embed them). I changed that!

But the problem still stays the same. The theme disappears with my english page. Even if I setup a new language the theme isn't working.
  #5  
Old Mar 31, 2013, 12:24 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I would check with the multi-lingual plugin author. From a quick read it seems to say it need BuddyPress and I believe there are, or were, some tweaks that need to be implemented in Atahualpa but that might have been fixed in the version you are running.

Are all your plugins up to date? Have you double checked all the language settings? What are the "small modifications" you made to Atahualpa?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #6  
Old Apr 2, 2013, 02:30 AM
romedius33
 
7 posts · Jun 2012
Thanks guys for your help. I updated all the plugins. But this didn't help.

The only way how it worked was to build up the theme totally new (after copy pasting all the content in an editior).

Now it works again.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
WPML & Atahualpa admin texts MisterA Plugins & Atahualpa 1 Mar 18, 2013 08:44 AM
[SOLVED] WPML, custom menu and Atahualpa 86owen Plugins & Atahualpa 4 Mar 21, 2011 02:14 AM
Atahualpa & WPML basic problem Bogdan Plugins & Atahualpa 0 Oct 18, 2010 01:25 PM
[SOLVED] WPML 'bread crumbs' & Atahualpa? JeromeH Plugins & Atahualpa 2 Aug 27, 2010 01:49 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:32 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.