Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] simplest header code overlay issue?


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Feb 19, 2013, 12:19 PM
jrobie23's Avatar
jrobie23
 
63 posts · Feb 2011
Boulder, CO
I'm baffled. I migrated a site over to it's new "home" and my header overlay has ceased working.
I have removed all code except a div and some text and it still will not behave according to css. Firebug doesn't even recognize the css id?
What in sam hill have I done??
Here is my overlay code:
Code:
<div id="toptext">TESTING</div>
and my css
Code:
div#toptext {
position: relative;
top: -19px;
}
i'm guessing it is either something very simple, or something beyond my comprehension...

http://sprayfoamsupply.com/

Last edited by jrobie23; Feb 19, 2013 at 12:19 PM. Reason: forgot URL
  #2  
Old Feb 19, 2013, 12:56 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,054 posts · Jul 2009
Central New York State USA
What do you have in CSS Inserts?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Feb 19, 2013, 01:03 PM
jrobie23's Avatar
jrobie23
 
63 posts · Feb 2011
Boulder, CO
sorry for not being more specific... that "css" code is located in ATA-HTML/CSS Inserts.
  #4  
Old Feb 19, 2013, 01:46 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,982 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
what version of Atahualpa?
go to ato->export/import settings - export your settings and attach them to a reply
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Feb 19, 2013, 02:30 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,054 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Where did you put the toptext div?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #6  
Old Feb 19, 2013, 02:32 PM
jrobie23's Avatar
jrobie23
 
63 posts · Feb 2011
Boulder, CO
Atahualpa 3.7.10

the toptext div is in the header code overlay under ATA-header image
Attached Files
File Type: txt ata-sprayfoamsupplycom-20130219.txt (16.5 KB, 131 views)
  #7  
Old Feb 19, 2013, 02:51 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,054 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Look at the ALL the code in CSS Inserts. There is a missing curly brace.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #8  
Old Feb 19, 2013, 05:37 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,982 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I just imported your settings and as Larry says there is a missing } in your css inserts...and there is nothing in the ato->Header Image->Overlay Header Image option
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Feb 20, 2013, 06:45 AM
jrobie23's Avatar
jrobie23
 
63 posts · Feb 2011
Boulder, CO
right you are, juggledad.... I removed it since it was looking silly. (and client complained)
I've returned it now and replaced the missing curly bracket. (was hoping that would do it).

you both put me on the right track though... Turns out, it was a commented area of css right above my first css insert (after the H tags). I clearly fat-fingered it as it read "?8" instead of "/*"!!!

insert face-palm here! Frustrating day = tunnel vision.

Thank you both for your help. loot on its way!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem rotating & fading header images and overlay header image SiaRa Header configuration & styling 9 Aug 7, 2012 12:37 PM
[SOLVED] Overlay Header Image Issue - FB Icon allyevans Header configuration & styling 13 Jun 27, 2011 07:11 PM
PHP code issue while showing posts from a certain category sradhey Center area post/pages 2 Apr 1, 2011 03:35 PM
Page 2 issue - code displays? Sustainable PF Center area post/pages 7 Feb 9, 2011 08:14 PM


All times are GMT -6. The time now is 05:28 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.