Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] What is going on - my blog is suddenly soo slow!


  #1  
Old Jun 7, 2009, 03:55 PM
pltrace
 
25 posts · Feb 2009
All along, I have been using atahualpa with awesome results. I have a cache widget installed and up until about a week ago everything was fine. Now, it is taking absolutely forever for my blog to load and even longer to make and edit new posts. It has been trying to publish one entry now for 10 minutes. What did I do wrong and how do I troubleshoot? I have been keeping all my pictures pretty small. Any thoughts? Thanks!!
  #2  
Old Jun 8, 2009, 01:16 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Have you checked with your host provider to see if anything has changed?

If every thing was working fine and a week ago it started to go slow, something changed. If you didn't make any changes to Atahulapa, then it's something else.

Temporally switch to the default thems, still slow? then talk to our host provider.

It could be anything from spyware on your computer eating the cpu cycles up, a change in the bandwidth at your ISP or somethinbg at the HOST computer.

If getting else where on the internet is still fast, I'd start with the host. Check the access when you use what ever control panel they have.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jul 8, 2009, 09:29 PM
pltrace
 
25 posts · Feb 2009
Thanks for your reply. It must have been the host since I deactivated some plugins and saw no difference and then now it seems to be working again. Thanks anyway, though!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Blog title still showing even though I selected "No" to Show Blog title PrettyChicky Header configuration & styling 2 Jun 18, 2009 07:43 PM
Very slow loading woomik Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jun 4, 2009 06:15 PM
[SOLVED] Adding borders to sides of blog with blog centred in middle of page rhymes Page & Category Menu Bars 1 May 15, 2009 11:38 PM
slow loading? PJK Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Apr 26, 2009 08:40 PM
So Slow... Some help here... paulharrisjr Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Apr 8, 2009 09:34 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:25 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.