Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

[SOLVED] Sidebar messed up when viewing


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jan 8, 2013, 08:34 AM
cycool
 
14 posts · Aug 2012
Taiwan
Send a message via Yahoo to cycool
I have a problem on my sidebar, been looking around the forum for answer for over an hour now but i can't find one.
My site is http://www.cycool.org
when i open this page http://www.cycool.org/abs-cbn/ the inner right sidebar appears on the right place where it should be but when i open my other page http://www.cycool.org/cinema-one-live/ the right inner sidebar went to the bottom.
i'm using Atahualpa 3.70.10
WP 3.5
Thanks

Last edited by cycool; Jan 8, 2013 at 08:35 AM. Reason: to be more specific
  #2  
Old Jan 8, 2013, 09:53 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,970 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
step 1 - disable all your plugins and check again
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jan 8, 2013, 04:20 PM
cycool
 
14 posts · Aug 2012
Taiwan
Send a message via Yahoo to cycool
ok i'll try to disable all my plugins later after work..i'll let you know if problem still occurs. Thanks.
  #4  
Old Jan 8, 2013, 04:57 PM
cycool
 
14 posts · Aug 2012
Taiwan
Send a message via Yahoo to cycool
by the way, i've tried making a post with the content of my above page and all my sidebars appeared normally and all my embeded pages with silverlight player just working fine but after inserting embeded flash player player to a page causes the right and inner sidebars problems that displays in the bottom. Is there any issue with it? thanks once again. Help appreciated it.
  #5  
Old Jan 8, 2013, 06:08 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,970 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Well if it mess things up I'd say there is an issue. What plugin are you using?
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Jan 8, 2013, 09:15 PM
cycool
 
14 posts · Aug 2012
Taiwan
Send a message via Yahoo to cycool
List of my plugins is here http://www.cycool.org/active-plugins/
Thank you again.
  #7  
Old Jan 9, 2013, 03:34 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,970 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Quote:
after inserting embeded flash player player to a page causes the right and inner sidebars problems that displays in the bottom
I asked what plugin you are using, Ishould have added, 'to do this'. I wasn't looking for a list of your plugins. You need to figure out which plugin is causing the issue and tell me

Or I could do all the investigation for you and would be happy to do that. If you want I'll send you a PM with my rates.
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jan 9, 2013 at 03:38 AM.
  #8  
Old Jan 9, 2013, 03:37 AM
cycool
 
14 posts · Aug 2012
Taiwan
Send a message via Yahoo to cycool
I'm doing it through edit page at text tab to insert code
<object type="application/x-shockwave-flash" id="live_embed_player_flash" data="http://www.justin.tv/widgets/live_embed_player.swf?channel=lenbuwa25" bgcolor="#000000" height="470" width="630"><param name="allowFullScreen" value="true"><param name="allowScriptAccess" value="always"><param name="allowNetworking" value="all"><param name="movie" value="http://www.justin.tv/widgets/live_embed_player.swf"><param name="flashvars" value="hostname=www.justin.tv&amp;channel=lenbuwa2 5&amp;auto_play=true&amp;start_volume=25"></object><br />
<script type="text/javascript">
that's the code i placed at the text tab on edit page
  #9  
Old Jan 9, 2013, 04:00 AM
cycool
 
14 posts · Aug 2012
Taiwan
Send a message via Yahoo to cycool
i tried deactivating all my plugins now but still have the same problem.
  #10  
Old Jan 9, 2013, 04:09 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,970 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Well that means the issue has to do with that code. Take a look at it again and see if there is anything extra or missing from it. (hint hint)
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jan 9, 2013 at 05:03 AM.
  #11  
Old Jan 9, 2013, 04:59 AM
cycool
 
14 posts · Aug 2012
Taiwan
Send a message via Yahoo to cycool
hmmm..i'm not that good at coding ..i think i need to research more..
  #12  
Old Jan 9, 2013, 05:03 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,970 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
check my last post again
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #13  
Old Jan 9, 2013, 05:11 AM
cycool
 
14 posts · Aug 2012
Taiwan
Send a message via Yahoo to cycool
Quote:
Originally Posted by juggledad
check my last post again
hahaha..ok i got it..problem solved! thanks! you're the man!
  #14  
Old Jan 9, 2013, 06:34 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
21,970 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
For anyone following this there is a
HTML Code:
<script type="text/javascript">
but no closing
HTML Code:
</script>
and that was messing it up
__________________
If you like my help, please consider donating. I am happy to provide greater detail on this and other topics if you hire me. Please send detailed support requests to me as a private message, thank you.
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem Viewing Second Menu and Pages lizardgoop Montezuma Theme 5 Oct 11, 2012 09:31 AM
iPad Viewing Problem Pestycide New Versions, & Updating 1 Apr 25, 2010 03:54 PM
[SOLVED] Right Sidebar messed up in IE Velma Sidebars & Widgets 2 Jan 29, 2010 10:39 AM
viewing article or page in a lightbox dlimouzin Plugins & Atahualpa 0 Dec 21, 2009 01:15 AM


All times are GMT -6. The time now is 12:40 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.