Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] header per page solution didnt work


  #1  
Old Dec 21, 2012, 04:12 AM
wissevdm
 
4 posts · Dec 2012
Hi,

I am trying to get a specific header image per page/post and in this thread http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=4389 the suggestion was made to use a plugin called: dynamic headers.

I have tried it, copied the code into the ATO,Configure Header Area box
and set the minimum of CSS insert, of course installed plugin and made the extra folder needed and set up the permissions on it. I uploaded some headers in it, but none show up if i select them with a new page or amend an old one.

any ideas?

www.femverkoopstyling.nl

Last edited by wissevdm; Dec 21, 2012 at 04:21 AM.
  #2  
Old Dec 21, 2012, 04:39 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what part of that threas did you use? there are several suggestions.
do you just wnt different images or do you want different images that each link to a different place?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Dec 21, 2012, 05:04 AM
wissevdm
 
4 posts · Dec 2012
hello,

I would like to have specific images show up on specific pages. i used the way which requires the installation of the dynamic headers plugin.

I installed the pluginn, made the requied folder and put some images in there.

I insterted the following into the configure header area
<div id="dheader"><?php if(function_exists('show_media_header')){ show_media_header(); } ?></div>

and i added to the ATO>Add HTML/CSS Inserts>CSS Inserts
#dheader { overflow: hidden; }

I made a new page to test, selected an image in a new page and published it. no images show up.
  #4  
Old Dec 21, 2012, 05:13 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
why not try this: HOWTO: have one header image on one page, and another image on another page
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Dec 21, 2012, 05:22 AM
wissevdm
 
4 posts · Dec 2012
I will give it a try, thank you very much. that looks pretty easy since i dont expect to have more then a few pages and categories.
How do you have a static homepage though?
you posted this in the other thread. does that solve the problem? (of course i change the ID to the one thats my home page.)

body.home div#imagecontainer,
body.page-id-88 div#imagecontainer {
background-image: url(http://yourdomain.com/wordpress/wp-c...r/homepage.jpg) !important;}
background-image: url(http://yourdomain.com/wordpress/wp-c...r/homepage.jpg) !important;}


Thanks alot really appreciate it
  #6  
Old Dec 21, 2012, 05:41 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
if you put one image in the atahualpa/images/header folder, that will be the default image and show on any page you don't use the css for.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Dec 21, 2012, 05:45 AM
wissevdm
 
4 posts · Dec 2012
i love your brain

thanks

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Opacity overlay does not work with rotating header images. Solution anyone? cfibanez Header configuration & styling 1 Nov 26, 2012 10:05 PM
[SOLVED] post-specific header image w/ css insert (page-specific ones work, but not o viewdesigninc Header configuration & styling 10 Oct 1, 2012 03:43 PM
Atahualpa will not work after 3.4.6 in subfolder-installed WP blog - Solution? MarieDi New Versions, & Updating 4 Nov 11, 2010 05:48 PM
Solution: upgrade and header a02112020317 Header configuration & styling 1 Aug 30, 2010 09:49 PM
category to a page, cant find a solution claudioso Page & Category Menu Bars 3 Jul 16, 2009 04:44 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:06 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.