Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] No titles in Internet Explorer only


  #26  
Old Nov 24, 2012, 09:09 AM
Acts1711
 
18 posts · Dec 2011
But, then, why other sites show the title in IE9? And why when I change the theme, the titles work with IE9?

(p.s. summary: the titles of my site work with other browsers, whereas with IE and Atahualpa combination, they don't work, i.e., with IE only.)

Has anyone else tried to check my site with IE9?
  #27  
Old Nov 24, 2012, 10:52 AM
Acts1711
 
18 posts · Dec 2011
I found the problem ... the Facebook SDK was inserted by some plugin between 2 <head> codes. I compared header.php with a new download of the theme and there's only one <head> code. Facebook SDK should be placed within the <body> section. Somehow this FB SDK was preventing the titles to be read by Internet Explorer only.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Internet Explorer 7 (and 6 if possible) fix. nayarain Customization, Design, Programming... 1 Mar 6, 2011 02:41 PM
homepage looking bad in internet explorer BIGCIGNUS Header configuration & styling 4 Mar 3, 2011 06:58 AM
Internet Explorer problems polzie1000 New Versions, & Updating 0 Jan 24, 2011 06:34 AM
Messed up in Internet explorer jorund Installing & running WordPress 11 Dec 5, 2009 01:28 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:21 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.