Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Not able to remove one Error from my website.....


  #1  
Old Sep 4, 2012, 05:25 PM
kuttus
 
13 posts · Aug 2012
Hi Guys,

I am using Atahualpa Version 3.7.7 on my website. I am not that much good with php.

Recently we made some changes in our website. After that at the top of the page there is one line where some letter is visible. I am not able to remove it. Please assist me to remove that error....

You can see " /> at the top of my pages......
This is my WordPress site where I am using Atahualpa Version 3.7.7

http://123seminarsonly.com/Jobs/

Please check the very top of every pages. You can see it. " />

I am attaching the screenshots also.....
Please assist me....

Thank you......

Last edited by lmilesw; Sep 4, 2012 at 06:56 PM.
  #2  
Old Sep 4, 2012, 06:58 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I would look through the theme options for that code.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Sep 5, 2012, 10:31 AM
kuttus
 
13 posts · Aug 2012
Hi lmilesw,

Do you posted any replays? I am not able to see it. It is showing lmilesw edited your post only.....

Thank you.....
  #4  
Old Sep 5, 2012, 10:52 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Check your options for a syntax error. I'd start on the 'Add HTML/CSS Inserts' options
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Sep 5, 2012, 11:07 AM
kuttus
 
13 posts · Aug 2012
How can I check that one ? Please assist me. I am not that much good in html and php.

If you told me I can do it.

Thank you in advance......
  #6  
Old Sep 5, 2012, 11:12 AM
kuttus
 
13 posts · Aug 2012
There is nothing in 'Add HTML/CSS Inserts' options. Only Google Analytics code......
  #7  
Old Sep 5, 2012, 11:15 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
It's probably bad syntax for some code you put in. You have to look in the various theme options and see what code may be causing the issue. As Juggledad said start by looking in the 'Add HTML/CSS Inserts' options.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #8  
Old Sep 5, 2012, 12:03 PM
kuttus
 
13 posts · Aug 2012
I checked it... I am using this same code and settings in 3 other website also... I am not facing any issues in those sites.

http://123seminarsonly.com/Jobs/ (The one have issue)

http://123seminarsonly.com/Blog/

http://123seminarsonly.com/News/

There is no issues in the other 2 one...... That is why I am confused.
  #9  
Old Sep 5, 2012, 12:40 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Try shutting off your pluging
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #10  
Old Sep 5, 2012, 01:48 PM
kuttus
 
13 posts · Aug 2012
Nops. I try that one also.....
  #11  
Old Sep 5, 2012, 02:26 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
You shut them all off? At the same time?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #12  
Old Sep 5, 2012, 03:08 PM
kuttus
 
13 posts · Aug 2012
Yes.. There was 5-6 plugin...
I turn off all of them... Even after that also i am getting the same problem....
  #13  
Old Sep 5, 2012, 03:44 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Well it is caused by this line in your source
HTML Code:
<meta property="fb:admins" content="<meta property=\"fb:admins\" content=\"100000240128421\" />" />
which looks like a facebook 'thing' and I have no idea where it is coming from, but it is something from a plugin or something you added.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #14  
Old Sep 5, 2012, 03:56 PM
kuttus
 
13 posts · Aug 2012
juggledad there was only one plugin for Facebook. It was Sharexy
I have deactivated that one. now I have deleted that one also...... But still we are getting it...

Is there any way we can remove it from the team files? Do you know where it is in the php file??

The thing is I am not using any other codes or any other plugins.. That is why I am also stuck....

Thank you......
  #15  
Old Sep 5, 2012, 06:02 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
It's not part of the theme, so there is nothing to remove from the theme files. It is a plugin or something you added.

If you want me to dig thru your site, I'd be happy to but I would have to charge you for my time. If interested, send me a PM
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #16  
Old Sep 5, 2012, 08:30 PM
kuttus
 
13 posts · Aug 2012
juggledad, thank you very much for your assistance.......

I fixed it....

You guys are doing really great........

Thank you once again........

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Please help Have error on website now and all GoDaddy says is to delete theme heartsmakefamilies Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Oct 26, 2011 08:22 PM
Want to use as a website, not a blog--how to remove stuff? wyzegurl80 Page & Category Menu Bars 2 Aug 4, 2011 09:42 AM
[SOLVED] Remove Website Box from Comment Form frgvn Comments, trackbacks & pings 2 Mar 1, 2010 08:36 AM
error message when loading website bushtool New Versions, & Updating 4 Oct 16, 2009 07:50 AM


All times are GMT -6. The time now is 03:04 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.