Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

"%3C?php bloginfo(" link not found


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Mar 8, 2012, 10:28 PM
longnha
 
12 posts · Feb 2012
I don't know if it's problem with the theme or plugin, so just post it here.

Today I check for broken link on my site using Xenu. Out at expected there have lot of them and problem from the same source:

Here is screenshot: http://img694.imageshack.us/img694/5556/errordz.jpg

Could any explain what cause the broken link?

Thank you very much.
  #2  
Old Mar 9, 2012, 03:06 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
What version of atahualpa and Wp?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 9, 2012, 07:13 AM
longnha
 
12 posts · Feb 2012
Quote:
Originally Posted by juggledad
What version of atahualpa and Wp?
I used latest atahualpa and Wp version.
  #4  
Old Mar 9, 2012, 07:18 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
What version of atahualpa and Wp?

(the reason I want the specifics is for others, in the future, who might read this. If a new version came out next week, this wouldn't apply to it. Also what you 'think' is the latest version might not 'be' the latest vversion)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Mar 9, 2012, 07:42 AM
longnha
 
12 posts · Feb 2012
Quote:
Originally Posted by juggledad
What version of atahualpa and Wp?

(the reason I want the specifics is for others, in the future, who might read this. If a new version came out next week, this wouldn't apply to it. Also what you 'think' is the latest version might not 'be' the latest vversion)
Sorry, I know I used the latest version as I always check for update but cannot find which number it is

Finally found it in the dashboard: WP 3.3.1 and Atahualpa 3.7.3
  #6  
Old Mar 9, 2012, 08:01 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,379 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
What is your permalinks set to and have you tried disabling ALL your plugins and running that test?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Set a color for an "active" or "current" link in a sidebar widget. artaud Sidebars & Widgets 8 Oct 11, 2011 05:57 AM
"No Posts found" in Admin View and "Not Found" in Page View dextor Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Sep 12, 2009 09:09 PM
[SOLVED] "No Posts found" in Admin View and "Not Found" in Page View dextor Plugins & Atahualpa 0 Sep 12, 2009 03:16 AM
[SOLVED] Private Page Link Yields "Not Found" result Alexi Page & Category Menu Bars 2 Aug 8, 2009 08:37 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:38 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.