Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

[SOLVED] Page not found when using my own widgets


  #1  
Old Mar 4, 2012, 11:14 PM
Snaaran
 
2 posts · Mar 2012
Sweden
Hi! I'm having a nervous breakdown!
I have problems with my widgets making the following error:
"Not Found Sorry, but you are looking for something that isn't here."

http://www.gtechinvest.com/wordpress/aktien/

What's very peculiar is, that on pages where the default widgets are on, everything runs as it should!

... Anyone?!

I am using:
Atahualpa theme 3.7.3
WP 3.3.1
Super Post & Page Widget 0.4e
Dynamic Widgets 1.5.0

Last edited by Snaaran; Mar 5, 2012 at 01:20 AM. Reason: Added more information about the problem
  #2  
Old Mar 5, 2012, 01:53 AM
Snaaran
 
2 posts · Mar 2012
Sweden
Hello again,
I cas see that you quite often suggest us to inactivate plugins to find out what happens then... And so I did.
My problem was Super Post and Post Widget - not working correctly with WP 3.3.1 Instead I installed Page in Widget and it looks like it's working just fine (even if this Plugin hasn't been verified with WP 3.3.1 either, but at least compatible up to 3.2.1).
  #3  
Old Mar 5, 2012, 01:42 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Thanks for the update Snaaran. Good troubleshooting.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Bookmarks

Tags
page not found, sidebar problems

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Added Widgets to Header area and now Widgets won't go away from Widgets page kippiper Header configuration & styling 5 Nov 12, 2009 04:33 PM
[SOLVED] a parse error rather than the 404 page displayed when page not found lhanft Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Oct 22, 2009 08:04 PM
"No Posts found" in Admin View and "Not Found" in Page View dextor Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Sep 12, 2009 08:09 PM
[SOLVED] "No Posts found" in Admin View and "Not Found" in Page View dextor Plugins & Atahualpa 0 Sep 12, 2009 02:16 AM
Page not found dsm091 Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Feb 27, 2009 03:04 PM


All times are GMT -6. The time now is 01:08 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.