Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Sidebars & Widgets »

[SOLVED] Widgets Auto-Deactivate?


  #1  
Old Jan 27, 2012, 01:35 PM
Fizzgig
 
2 posts · Jan 2012
Hai there, great theme - really much thanks to everyone for this work!

My issue is that I am using WP 3.1.1 and Atahualpa 3.7.3 and I did also deactivate my plugins and still problems, when I drag my widgets to the right - under Appearance -> Widgets and leave that page, nothing happens on my site and all the widgets just move back to the left under the inactive widgets area.
This is a fresh install on a fresh domain.

Any suggestions?
  #2  
Old Jan 27, 2012, 01:38 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
No idea... Maybe try a fresh install of WordPress? What happens if you switch to the TwentyEleven Theme?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jan 27, 2012, 01:48 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,576 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Disable ALL your plugins and see if you can move the widgets in. This tends to be a plugin conflict issue
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jan 27, 2012 at 02:01 PM.
  #4  
Old Jan 27, 2012, 02:16 PM
Fizzgig
 
2 posts · Jan 2012
Well ok...Everything is working now but I did have to reinstall everything.

I'm thinking there may have been a glitch between my last theme install and the atahualpa install because that is all that had been done to the original WP installation.

So completely fresh and definitely working now!
Finally I can stop banging my head, I guess I should have just done that in the first place! DOH!

Thanks *blushes*

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] How to deactivate 'Categories' and 'Archives' widgets from left-hand column mel Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Sep 10, 2010 01:42 AM
Added Widgets to Header area and now Widgets won't go away from Widgets page kippiper Header configuration & styling 5 Nov 12, 2009 05:33 PM
Possible to deactivate Atahualpa for testing purposes? mobileforesight New Versions, & Updating 4 Jun 18, 2009 10:05 AM


All times are GMT -6. The time now is 09:42 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.