Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

[SOLVED] Header image won't show up, old set of default 3 pics still shows


  #1  
Old Dec 28, 2011, 08:37 PM
TheHealthyHostess
 
20 posts · Jul 2010
Hi!
I uploaded my new header and I got rid of the old images but it has not changed on my site. I don't understand why. I updated the FTP on my godaddy and with Filezilla.
Please please help me!!
  #2  
Old Dec 28, 2011, 09:03 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
Where did you upload the images to?
What do you mean by "I updated the FTP on my godaddy and with Filezilla."?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Dec 29, 2011, 02:56 AM
TheHealthyHostess
 
20 posts · Jul 2010
I added my file to
/atahualpa344/images/header and I removed the default pictures but it won't change. My website is www.thehealthyhostess.com.
So now I have atahualpa 3.7.3. Do I need to update my FTP or Godaddy hosting account with the newest version?
Thanks so much for your help!
  #4  
Old Dec 29, 2011, 03:59 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,671 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
did you manuall install Atahualpa 3.7.3 and in what folder in the themes folder is it?

just wondering if you have a
'themes/atahualpa344/...' and
'themes/atahualpa373/...' folder

and if so, what do you have in the 'themes/atahualpa373/images/header' folder??
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Dec 29, 2011, 06:08 AM
TheHealthyHostess
 
20 posts · Jul 2010
I don't see a themes/atahualpa373/images/header' file. I have the 'themes/atahualpa344/... file and I have the custom header file in the image --> header folder and I have taken out the default images. I didn't do a manual upload I just updated the theme with the automatic update. Should I go in and transfer the new 3.7.3 in my FTP?

I am sorry I am so confused and frustrated! I appreciate your help so much!
  #6  
Old Dec 29, 2011, 06:11 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,671 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
do you have a 'theme/atahualpa' folder? if you did an aotomatic update, that is where wordpress should have created it and that is where you need to look for the 'theme/atahualpa/images/header' folder
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Dec 29, 2011, 06:43 AM
TheHealthyHostess
 
20 posts · Jul 2010
Thank you so much!!! It worked! I can not thank you enough for your help. I have spent hours trying to figure this out!!

Bookmarks

Tags
header, image

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Header image shows in firefox but not safari OneofThese Header configuration & styling 2 Dec 13, 2009 05:20 PM
[SOLVED] Header image shows 10 secs blank between image cycles elsanto Header configuration & styling 1 Nov 23, 2009 02:57 PM
I don't have the images/header file on wordpress to allow me to change pics? norwichkaren Header configuration & styling 1 Jul 9, 2009 06:25 AM
[SOLVED] Even default background image doesn't show up - can you help? ftf79 Page & Category Menu Bars 2 Jun 29, 2009 07:36 PM


All times are GMT -6. The time now is 10:07 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.