Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

cannot login to blog after upgrade


  #1  
Old Dec 19, 2011, 08:57 AM
singledudetravel
 
35 posts · Jan 2011
I just upgraded to the latest version of wordpress (3.3) yesterday and Atahualpa 3.7.3. Immediately after the upgrade I was editing and posting articles no problem. Now I can't login. When I try to access the administrative login prompt instead of getting the prompt for username and password I just get a totally blank white screen. No error message or anything. Is this a wordpress issue or an Atahualpa issue? Any ideas how to fix? Thanks.
  #2  
Old Dec 19, 2011, 09:10 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
It could be a hosting issue. What is the URL?
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Dec 19, 2011, 09:42 AM
singledudetravel
 
35 posts · Jan 2011
Quote:
Originally Posted by lmilesw
It could be a hosting issue. What is the URL?
I don't think it's the hosting but I could be wrong. http://www.singledudetravel.com
  #4  
Old Dec 19, 2011, 11:58 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,598 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
ftp to the site, go to the themes flolder. go to the atahualpa folder and rename index.php to index.old then try to get into the site.

This should make WP not see the theme and force it to fall backto Twenty-eleven. Once you get back in you can rename index.old to index.php again and re activate atahualpa
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Dec 20, 2011 at 07:24 AM.
  #5  
Old Dec 19, 2011, 12:07 PM
singledudetravel
 
35 posts · Jan 2011
Quote:
Originally Posted by juggledad
ftp to the site, go to the themes flede. go to the atahualpa folder and rename index.php to index.old then try to get into the site.

This should make WP not see the theme and force it to fall backto Twenty-eleven. Once you get back in you can rename index.old to index.php again and re activate atahualpa
Unfortunately that doesn't work either - that breaks the public side of the site too... If I do that all screens are just blank white instead of just the login screen.
  #6  
Old Dec 19, 2011, 12:25 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,598 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Hmm, this took atahualpa out of the equation. Could be a plugin incompatibility - move all plugins out of the lugin folder
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Dec 19, 2011, 12:36 PM
singledudetravel
 
35 posts · Jan 2011
Quote:
Originally Posted by juggledad
Hmm, this took atahualpa out of the equation. Could be a plugin incompatibility - move all plugins out of the lugin folder
I've done that too and it doesn't fix the problem...
  #8  
Old Dec 19, 2011, 02:01 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,598 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
You need to look in the log for errors
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Dec 20, 2011, 06:42 AM
singledudetravel
 
35 posts · Jan 2011
Quote:
Originally Posted by juggledad
You need to look in the log for errors
Can you tell me where I can find that? Thanks.
  #10  
Old Dec 20, 2011, 07:09 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,598 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
it depends on the host, I could tell you if you used WestHost but other than that....
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #11  
Old Dec 20, 2011, 07:27 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,598 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
try using
HTML Code:
http://www.singledudetravel.com/wp-login.php
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #12  
Old Dec 20, 2011, 07:58 AM
singledudetravel
 
35 posts · Jan 2011
Quote:
Originally Posted by juggledad
try using
HTML Code:
http://
No luck with that either.

Any useful info here? http://wordpress.org/support/topic/c...6#post-2512298

It says something is being loaded out of order but I don't really get it - I'm not a programmer.
  #13  
Old Dec 20, 2011, 08:01 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,598 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
did you just make a change to wp-config.php?
when you used what I coded, did you get the login screen?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #14  
Old Dec 20, 2011, 08:08 AM
singledudetravel
 
35 posts · Jan 2011
No I only started changing wp-config.php to have debug mode and such after the blog was already totally broken.

Your link doesn't work either - it gives the login screen but if I try to login it doesn't work and produces a whole slew of error messages.

Notice: wp_enqueue_script was called incorrectly. Scripts and styles should not be registered or enqueued until the wp_enqueue_scripts, admin_enqueue_scripts, or init hooks. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.3.) in /home7/singledu/public_html/wp-includes/functions.php on line 3578

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home7/singledu/public_html/wp-config.php:1) in /home7/singledu/public_html/wp-login.php on line 349

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home7/singledu/public_html/wp-config.php:1) in /home7/singledu/public_html/wp-login.php on line 361

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home7/singledu/public_html/wp-config.php:1) in /home7/singledu/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 669

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home7/singledu/public_html/wp-config.php:1) in /home7/singledu/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 670

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home7/singledu/public_html/wp-config.php:1) in /home7/singledu/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 671

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home7/singledu/public_html/wp-config.php:1) in /home7/singledu/public_html/wp-includes/pluggable.php on line 866
  #15  
Old Dec 20, 2011, 08:15 AM
singledudetravel
 
35 posts · Jan 2011
I replaced again every file mentioned in any of the errors from a fresh download of 3.3 and it has no effect.
  #16  
Old Dec 20, 2011, 08:28 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,598 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I would replace all the WP files and try renaming your htaccess file. other that that, this is beyond the forum.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #17  
Old Dec 20, 2011, 08:36 AM
singledudetravel
 
35 posts · Jan 2011
Did that too and still didn't work. Trying to solve on wordpress.org to no avail. Thanks.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
half of blog vanished after upgrade install Monkey_Fist New Versions, & Updating 6 Jan 15, 2014 06:53 PM
[SOLVED] How to customize Login, Registration and Lost Password with wp-customized-lo fromtheranks Plugins & Atahualpa 15 Apr 24, 2012 04:24 PM
3.51 to 3.67 upgrade concern....auto upgrade working correctly? CounterPoint New Versions, & Updating 1 Jun 21, 2011 01:36 PM
[SOLVED] upgrade/activation of 3.5.3 caused blog to go blank/white, can't login to wp boberang New Versions, & Updating 7 Aug 10, 2010 10:55 AM
How to upgrade from 3.4.4 to 3.4.9 using WP Auto Upgrade without Losing Customization dpnstl New Versions, & Updating 3 Jun 6, 2010 04:48 PM


All times are GMT -6. The time now is 06:29 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.