Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Page & Category Menu Bars »

Category page Not Found after upgraded to 3.7.1


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Dec 13, 2011, 10:34 PM
Barry
 
8 posts · Jun 2011
I've just upgraded to v3.7.3 today and as usual after upgrading I'll check to make sure all are fine and working as usual. The strange thing is, out of the 3 categories, 2 appears to have problem and return "Not Found" while the 3rd category works just fine.

I'm not a tech guy so hopefully I'm not alone with this problem. I've search the forum and found nothing close to what I'm experiencing now.

Any help is very much appreciated.

Last edited by Barry; Dec 13, 2011 at 10:37 PM. Reason: Wrong version - should be v3.7.3
  #2  
Old Dec 14, 2011, 03:59 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,326 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Hat is the URL?
Are there any posts assigned to that. Category?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Dec 14, 2011, 05:01 AM
Barry
 
8 posts · Jun 2011
Hi juggledad thanks for your reply.

Here're the urls
wellnessreviews(dot)net/hair-loss/
wellnessreviews(dot)net/hives-rash/

Yes there are posts in there. It was working all this while until I upgraded to v3.7.3
  #4  
Old Dec 14, 2011, 06:40 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,326 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I don't think this is a theme issue at all. Here are couple things to try
1) swap to twenty-eleven and see if it works or not
2) change the permalinks to default and then back to what you have and see if it works
3) disable all plugins and see if it works
you didn't by any chance upgrade WP?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Dec 14, 2011, 07:20 AM
Barry
 
8 posts · Jun 2011
Thanks juggledad. I'll try your suggestions. I'm still at WP 3.2.1.
  #6  
Old Dec 14, 2011, 09:24 AM
Barry
 
8 posts · Jun 2011
This WP plugin "Q2W3 Post Order" is the culprit.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Main category shows page not found Canvascentraal Page & Category Menu Bars 6 Nov 5, 2011 07:01 AM
Google Webmaster Tools Crawl errors - WP-Domain.com/category-name/feed 404 not found adventure RSS, Feeds & Subscribing 0 Aug 27, 2011 04:33 AM
[SOLVED] Upgraded from 3.5.3 to 3.6.7 Now Getting Double Page & Post Titles flawlessshine New Versions, & Updating 1 May 28, 2011 07:19 PM
"No Posts found" in Admin View and "Not Found" in Page View dextor Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Sep 12, 2009 09:09 PM
[SOLVED] "No Posts found" in Admin View and "Not Found" in Page View dextor Plugins & Atahualpa 0 Sep 12, 2009 03:16 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.