Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Page & Category Menu Bars »

[SOLVED] Upgraded to Atahualpa 3.7.1 - sub-menus still not working in internet explor


  #1  
Old Nov 16, 2011, 01:09 PM
bluedog
 
4 posts · Nov 2011
Sparta, NJ
Send a message via Skype™ to bluedog
Spent hours on this ... hoped that upgrading to Atahualpa 3.7.1 would solve the issue of sub menus working fine in chrome / Firefox but not working in i.e.

Html/css inserts:

h1 { font-size: 22px; color: #28507A;}
h2 { font-size: 18px; color: #28507A;}
h3 { font-size: 24px; line-height: 1.3; margin: 1em 0 .2em; }
h4 { font-size: 19px; margin: 1.33em 0 .2em; }
h5 { font-size: 1.3em; margin: 1.67em 0; font-weight: bold; }
h6 { font-size: 1.15em; margin: 1.67em 0; font-weight: bold; }

div#menu1 ul.rMenu li a:link,
div#menu1 ul.rMenu li a:hover,
div#menu1 ul.rMenu li a:visited,
div#menu1 ul.rMenu li a:active
{
padding: 5px 65px;
}

body {
background-image: url(images/Colorful.jpg);
}

Tried using WP menus but issue persists..... any help appreciated!
  #2  
Old Nov 16, 2011, 01:11 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
1) when you say submenus don't work - what do you mean?
2) what version of IE?
3) what is the url?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Nov 16, 2011, 01:15 PM
bluedog
 
4 posts · Nov 2011
Sparta, NJ
Send a message via Skype™ to bluedog
Appreciate your speedy reply....

http://seamacmarine.com

Internet 8 & 9

The sub-menu's simply dont appear on roll over
  #4  
Old Nov 16, 2011, 02:17 PM
bluedog
 
4 posts · Nov 2011
Sparta, NJ
Send a message via Skype™ to bluedog
If it helps I have:

- Turned off the 'Animate page menu bar' - reported to have caused issues with IE
- Deactivated every plugin - no difference
- Used the WP menu and linked that to the theme or not - no difference

J+
  #5  
Old Nov 16, 2011, 02:26 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,655 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
you have some odd code in your page at the very top that is messing up IE, the other browsers ignore it.

it could be coming from a plugin so disable them all and see what happens.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Nov 16, 2011, 05:37 PM
bluedog
 
4 posts · Nov 2011
Sparta, NJ
Send a message via Skype™ to bluedog
Excellent!

I had inadvertently left that stray bit of code on the index.php page. All is now working!

Thank you so much!

Donation coming your way

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atahualpa looks terrible in Internet Explorer homerochapa Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Oct 14, 2010 07:15 AM
Internet Explorer & Atahualpa mattsimpson Center area post/pages 2 Jul 19, 2010 11:49 AM
Rollover image not working in Internet Explorer 6 Masselyn Page & Category Menu Bars 0 Oct 12, 2009 11:25 AM


All times are GMT -6. The time now is 07:22 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.