Wordpress Themes - WP Forum at BFA
There will be no more development for Atahualpa (or any other theme), and no support. Also no new registrations. I turned off the donation system. I may turn the forum to read only if it gets abused for spam. Unfortunately I have no time for the forum or the themes. Thanks a lot to the people who helped in all these years, especially Larry and of course: Paul. Take care and stay healthy -- Flynn, Atahualpa developer, Sep 2021

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Page & Category Menu Bars »

[SOLVED] Pages all go to a 500 error...


  #1  
Old Nov 4, 2011, 01:17 PM
Sally
 
201 posts · Jul 2010
Kentucky
I'm creating pages on my blog which I do all the time with my other blogs (all with Atahualpa, thank you!)

For some reason, the pages won't load, not from the link on the home page and not even from the "Preview" link on the page creation page.

http://www.kyfood.org

Here's a page: http://www.kyfood.org/about/ (doesn't load with the final slash or without it)

What have I done? I've looked in my theme options and can't figure out what I've done so the pages don't load.

Can you help me figure this out?

Thank you!
  #2  
Old Nov 4, 2011, 02:10 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,765 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
try changing your permalinks back to the defaults and then back to you current settings
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Nov 4, 2011, 03:55 PM
Sally
 
201 posts · Jul 2010
Kentucky
I'm sorry, I have no idea how to do that...

I don't remember changing any permalink structure. Is that in the options?
  #4  
Old Nov 4, 2011, 04:01 PM
Sally
 
201 posts · Jul 2010
Kentucky
I found it in the wp settings... thank you! That worked.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] ERROR MESSAGE: Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /hsphere/lo Candy Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Oct 31, 2010 04:00 PM
Error on all pages AjQuery is not a function joan New Versions, & Updating 2 Oct 21, 2010 10:16 PM
[SOLVED] error at top of single pages mcd Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Apr 5, 2010 05:49 PM
Parse error: syntax error, lost all center column content on all pages/posts Ladyartist Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Oct 26, 2009 05:17 PM
error when looking for archive pages kappuz Forum How-To 1 Aug 8, 2009 06:10 AM


All times are GMT -6. The time now is 08:59 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2023, Jelsoft Enterprises Ltd.