Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Plugins & Atahualpa »

[SOLVED] NextGen Gallery activated / Ata 3.7.1 ... site crash


  #1  
Old Oct 23, 2011, 09:26 PM
krystyna
 
121 posts · Apr 2009
Just installed NextGen's latest version 1.8.3 and activated it, and got this .....

Fatal error: Call to a member function add_rewrite_tag() on a non-object in /home/content/78/8505378/html/wp-includes/taxonomy.php on line 333

WP's functions don't work at all, can't deactivate any plugins to see what's conflicting to cause this. Funny, Ata's functions appear to be working, but the rest of WP is fubar'ed.

Any ideas on what could be causing this?

PM me for URL, don't want to display it publicly.
  #2  
Old Oct 23, 2011, 10:11 PM
krystyna
 
121 posts · Apr 2009
line 333 of that file by the way says the following, if this gives a clue ....

$wp_rewrite->add_rewrite_tag("%$taxonomy%", $tag, $args['query_var'] ? "{$args['query_var']}=" : "taxonomy=$taxonomy&term=");
  #3  
Old Oct 24, 2011, 04:43 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I'd go back and reinstall the plugin especially if you did it automatically. I have it running with Atahualpa with no problem.

wp 3.2.1
atahualpa 3.7.1
nextgen 1.7.4

the module with the error is a wordpress module, nothing to do with the atahualpa code. Try turning off a couple other plugins to see if it is a memory issue...
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Oct 24, 2011, 09:12 AM
krystyna
 
121 posts · Apr 2009
I can't reinstall it, the site is crashed. Can't log in, can't do anything.
  #5  
Old Oct 24, 2011, 09:29 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Use FTP and remove the nextgen plugin from the plugin folder. Then you should be able to get back in.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Oct 24, 2011, 09:47 AM
krystyna
 
121 posts · Apr 2009
Ugh, I am stupid and it works now. Please allow me to flush my meds down the toilet.
  #7  
Old Oct 24, 2011, 12:28 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Is it working because you deleted nextgen or something else?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NextGEN-Gallery varkis Sidebars & Widgets 12 Jun 9, 2010 11:33 AM
NextGen Gallery qitt New Versions, & Updating 4 Jun 30, 2009 07:09 AM
Need a search for Nextgen Gallery danzibar Plugins & Atahualpa 1 May 11, 2009 07:53 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:20 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.