Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Second post, homepage not showing


  #1  
Old Sep 25, 2011, 01:57 PM
LucM
 
3 posts · Sep 2011
I use atahualpa a lot. For my club i'm making a new website using wordpress (latest version) and atahualpa (latest version) (www.duinschutters.nl/wordpress).

The site is almost ready. I use a frontpage that shows my latest post (exerpts). I had one up (stating i was building the site) and wanted to post a second one. At that time the frontpage didn't load anymore (blanc page that is loading forever). Typing a direct link to one of the other pages, or direct link to the post in the webbrowser worked fine, just the first page didn't work. When i set the second post back to concept, the frontpage loaded again.

I've never seen this before. What am i doing wrong? Hope someone can help. At the moment there's only one post up, so it should work now.
  #2  
Old Sep 25, 2011, 06:29 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,739 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what happens if you use temporally swap to the twenty-eleven theme? Does the post show up?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Sep 26, 2011, 10:34 AM
LucM
 
3 posts · Sep 2011
Yes, when I swap to the other theme, both of the posts show up. By the way, I did all the fixes I read about (blanc page), but that didn't work.
  #4  
Old Sep 26, 2011, 10:43 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,739 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I'd have to take a look. If you want me to, send me a PM with an admin ID/pw
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Sep 27, 2011, 04:08 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,739 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Couple things
1) you did not apply all the patch's - please do so - 4 and 5 are not applied
2) I tried to apply the change and am getting an error from the server - I could not replace the entire file. you need to find out what is causing this, it could be the problem

I copied your theme settings to my test site and they work fine, so it is not the theme settings It seems to be something 'environment' related. I did a phpinfo() and it says you have 128M allocated, but do you really. I know GoDaddy lets you allocate what ever you want, but it doesn't allow more than a certain amount

is anything showing on the server logs?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Sep 28, 2011, 05:27 AM
LucM
 
3 posts · Sep 2011
Thank you for looking at the website although the problem isn't resolved yet. I did apply patches 4 and 5 (again), but still no succes.

The website is online now, but I have a (hidden) subpage to keep on working on a solution. That page is: http://www.duinschutters.nl/nieuws/berichten/

I don't need a solution right away but its annoying not knowing what I do wrong. Al my other websites are running on 3.5.1. (and wordpress 3.1.3) and don't have this problem (but would hate to downgrade).

Btw, I've forwarded your serversettingsquestion to my provider. Maybe they can find something wrong. I let you know.

Last edited by LucM; Sep 28, 2011 at 05:39 AM.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atahualpa 3.6.4 Excerpts not showing on homepage Mz More New Versions, & Updating 3 Mar 27, 2011 02:34 PM
FONT STYLE not showing up on Homepage. UnionBreeze Excerpts, Read more, Pagination 4 Oct 11, 2010 02:01 PM
Posts not showing on homepage RyanNunn Center area post/pages 2 Aug 26, 2010 02:39 PM
[SOLVED] How to make homepage post titles the same as on individual post pages? JFG Atahualpa 3 Wordpress theme 5 Dec 15, 2009 08:41 AM
BFA_recent-comments widget is only showing on HOMEPAGE cosmiclove Forum How-To 1 Aug 8, 2009 04:33 AM


All times are GMT -6. The time now is 11:17 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.