Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

Page Content Disappeared! But still there in dashboard edit...


  #1  
Old Aug 25, 2011, 04:40 PM
SC801
 
34 posts · Oct 2010
One of our pages shows up with only the title, and all the other content is missing. But when I go to edit the page, the content is all still there. Even the visual editor shows what the page normally looks like. But the page itself is blank.--> http://sierraclubcalifornia.org/news/

I've tried making a new page with the same content, which also ends up blank. I've tried turning off all my widgets, and un-doing the changes I made to the index.php; but that did not make a difference either. I have no idea why this would have happened--I can't think of any changes made to the page between when it was working to when it stopped working (although, I am not the only one that works on the site, so someone else certainly could have done something...).

I'm posting the html here in the desperate hopes that someone may know what's wrong.
Attached Files
File Type: txt News-Archive-HTML.txt (21.9 KB, 460 views)
  #2  
Old Aug 25, 2011, 07:34 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what happens if you remove the current content and just put in 'hello world'? Does it show up?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Aug 25, 2011, 07:42 PM
Jam's Avatar
Jam
 
1,112 posts · Mar 2011
Perth, Western Australia
I'd try changing permalinks back to default, then back to current setting (numeric?), that sometimes fixes things.
Or look at the nav and pages (and its permalink), make sure the same News page is the one that your nav is looking at.
__________________
May the learning curve never plateau... Thanks Larry for teaching me heaps.
My Themeframe built sites
  #4  
Old Aug 25, 2011, 07:49 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,597 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
FYI, it has something to do with the data in that page. I put it in a page and it doesn't display, but when I remove all but the first line, the first line shows.

I suggest adding chunks in till it fails and you'll know what is causing the issue.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Aug 25, 2011 at 07:55 PM.

Bookmarks

Tags
content gone, content missing, page empty

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Header and Page Menu disappeared roxyp Header configuration & styling 4 Mar 18, 2011 07:33 PM
Edit content of Meta chavaden Sidebars & Widgets 1 Mar 4, 2011 07:22 AM
[SOLVED] Page editor has disappeared mcphoto New Versions, & Updating 4 Oct 29, 2010 11:22 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:35 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.