Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Logo Issue in IE7


  #1  
Old Jun 29, 2011, 11:38 AM
allyevans
 
35 posts · Aug 2010
I loaded my own logo image and it works fine in all browsers except IE (I have only tested in IE 7 but guess that IE 6 is the same). It is only showing the top half. any suggestions on how I fix it? I am using the latest versions of both Atahualpa and WP.

URL: alexiscoram.com
  #2  
Old Jun 29, 2011, 02:49 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,648 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What version of Atahualpa and WP?
Do you have all BUGFIX's for your version applied? (they can be found in the 'New Version & Updates' forum and sub forum)
--if not, apply them before we go any further and re-test

try setting ato->Style & configure LAYOUT->IE Document Type to 'EmulateIE7'
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 30, 2011, 09:17 AM
allyevans
 
35 posts · Aug 2010
Hi Juggledad - I found that my menu bar was overlapping the logo, so I changed the width to fix the issue. I was trying to make the menu background transparent because it is probably a better solution, but I couldn't figure it out.

I am using Atahualpa 3.6.7 and WP 3.1.4...and yes, I have applied all of the bug fixes. I also have an issue with the display of images via Nextgen in IE - I wrote another thread for that issue.

THANKS!

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
IE7 Header issue sawyerjw Atahualpa 3 Wordpress theme 7 Apr 7, 2011 09:26 PM
[SOLVED] Can't edit posts - edits vanish - Virus? Theme Issue? WP Issue? jfrenaye Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Aug 4, 2009 07:14 AM
Menu rendering issue in IE7 brandonhorn Page & Category Menu Bars 1 May 8, 2009 11:19 AM
Fonts look poor in all bu ie7 ccw Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Apr 8, 2009 06:25 PM
Page Menu Bar Issue with IE7 jyoung Page & Category Menu Bars 1 Mar 12, 2009 02:57 AM


All times are GMT -6. The time now is 05:55 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.