Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Menu links don't work

Old Jun 16, 2011, 11:48 AM
1 posts · Jun 2011

I admit I'm not a seasoned WP user and this question may be super stupid for most of you. But I've tried to find the solution to my problem and have not been successful so far. + I'm not a native speaker and might not find the right words immediately. So please, have a bit of patience with me.

I'm running WP 3.1.3. and Atahualpa 3.6.7. The blog URL is http://blog.cmsteffen.de/

When you check the blog url you will see that there's a menue at the very top of the page "Startseite", "About" & "Impressum". Of those 3 only "Startseite" (Home) works, clicking the other
two leads to a page not found error message ...

I'd really appreciate your help.

Many thanks in advance
Old Jun 16, 2011, 12:03 PM
juggledad's Avatar
23,616 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Do you have all BUGFIX's for version 367 applied? (they can be found in the 'New Version & Updates' forum and sub forum)
--if not, apply them before we go any further and re-test
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Help to setup WPML - categori menu don't work cwjorgensen Page & Category Menu Bars 1 Mar 27, 2011 10:29 AM
[SOLVED] Links to Pages on menu bar don't work... What did I do wrong? arothafel Page & Category Menu Bars 2 Jul 2, 2010 07:10 AM
Links in tables don't work in IE6 or IE7 wardrob Plugins & Atahualpa 6 Feb 5, 2010 04:02 PM
Audio Players, Categories & Tag links don't work right bled05 Sidebars & Widgets 3 Dec 18, 2009 03:47 PM

All times are GMT -6. The time now is 10:20 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.