Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] Lost All Spacing After Commas After Update


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jun 8, 2011, 06:43 AM
mnickolas
 
1 posts · Mar 2011
Just updated to the latest version yesterday (3.6.7) and after doing so all spacing between commas has been lost throughout the entire website. Is there a known fix to this issue or a way to revert to the previous version?

(Update: Found the way to reinstall an old version, but wondering whether there is a fix for the comma problem)

(Update2: Disregard. I should have checked bug fixes first. That took care of it. Sorry...)

Last edited by mnickolas; Jun 8, 2011 at 06:53 AM. Reason: update to post
  #2  
Old Jun 8, 2011, 06:52 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,265 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Do you have all BUGFIX's for your version applied? (they can be found in the 'New Version & Updates' forum and sub forum)
--if not, apply them before we go any further and re-test
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 15, 2011, 08:25 PM
paulae's Avatar
paulae
 
1,332 posts · Feb 2009
Wordpress 3.4.1, Atahualpa 3.7.7
Can you point us to the absolutely most recent 3.6.7 download that takes care of the comma problem? I'm finding it hard to find which posts cover the issues I'm having with a new install, as of today, June 15, 2011.
  #4  
Old Jun 16, 2011, 02:34 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,265 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Paula, there is no 3.6.7 that has the bugfix's installed, when they get added to the code, there will be a 3.6.8. The bugfix's are in the New Version & Updates forum.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jun 17, 2011, 09:55 AM
Chefstomaten
 
5 posts · Jun 2011
Isn't this the new versions & updating forum? And there are so many sticky posts I don't now where I find the bug fix for this.
  #6  
Old Jun 17, 2011, 11:19 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,265 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Did you look at the titles of any of the first 6 posts?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Jun 17, 2011, 12:39 PM
Chefstomaten
 
5 posts · Jun 2011
Yes, and I find them very confusing.
A lot of numbers and then problems that I don't have.

And when I read the info in them, I can't find this bug fix. I only find code-bits that I should apply, if I have some other problem.

I might be very stupid but no, can't find this bug fix-thing.

_________________
One coffee later: I've re-read them all. If I translate you correctly, I should do all the changes in codes that are suggested in the sticky posts in this forum regardless of the headings saying they are for other things.

Apologise if you have to answer this question again and again and again. Since there are one or two like me having troubles dechiffring the titles of post and what's in them, might I suggest that a re-naming would be considered. After all, if it is easier to find your way, then there will be less questions appearing again and again.

Last edited by Chefstomaten; Jun 17, 2011 at 12:54 PM.
  #8  
Old Jun 17, 2011, 01:26 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,265 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Those (currently three) fix's solve a number of problems which is why I asked if you had them ALL applied. It's easy since the attached files have the fixes already applied. Unzip the fix, use an FTP program to upload the file to the folder the original is in and you are done.

If you don't know how to use ftp, edit the file and select all/copy. Now go to your site dashboard->appearances->editor, find the file you just did the copy from, select all and do a pates and an update. This should put the new code in place of the old.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Jun 17, 2011, 01:38 PM
Chefstomaten
 
5 posts · Jun 2011
Now I understand!! I thought those fixes where only for the problems namned in the heading. Silly me.

Also, very useful explanation how to go ahead. Much better than manually trying to find the right line by calculating the number (this was ok with line 30-74, not so good for 2000 :-)).
  #10  
Old Jun 17, 2011, 01:44 PM
Chefstomaten
 
5 posts · Jun 2011
Just sent you a small token of appreciation. Unfortunately I am not rich at the moment.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Ata 3.6.7 and commas IgorM New Versions, & Updating 2 Jun 1, 2011 09:01 AM
blanks behind commas are gone. stockibaby Atahualpa 3 Wordpress theme 1 May 25, 2011 08:53 AM
[SOLVED] Lost Google Analytics code with last update sjolyjuly New Versions, & Updating 4 May 10, 2011 08:28 AM
Spaces behind Commas disappear ralfsteck New Versions, & Updating 0 Mar 17, 2011 05:30 AM
[SOLVED] Lost settings after update to 3.5.1 from 3.4.9 + cannot retrieve import sett mafgirl New Versions, & Updating 2 Jul 22, 2010 04:37 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:50 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.