Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

[SOLVED] Problem with the spaces after the commas in 3.6.7


  #1  
Old May 29, 2011, 10:51 AM
Marfieta
 
8 posts · Jan 2011
Bulgaria
Today I finally upgraded into 3.6.7, but there appeared a strange problem: all the spaces after the commas in my text just disappeared.

The text is in Bulgarian, but the commas are commas. This problem persists not only in the excerpts, but is in entire text. And there is one double headline. I've tryed, believe me, but I couldn't fix it.

Now I'm going bact to 3.6.4, expecting the fix of those bugs.

Any solution?

Last edited by juggledad; May 29, 2011 at 11:45 AM.
  #2  
Old May 29, 2011, 11:46 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Apply the 3.6.7 bugfix's
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Jun 6, 2011, 01:21 PM
Alex Ragen
 
1 posts · Mar 2011
Dumb question, but where do I find the bug fixes for the new version (3.6.7)?
  #4  
Old Jun 6, 2011, 01:45 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
look at the sticky posts in the current forum. (the forum this thread is in)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jun 9, 2011, 12:26 PM
Katmoody
 
36 posts · Jun 2011
I've been having the same problem and I thought I applied all the bugfixes but I am still having this same problem. Did I miss the fix that would have taken care of this for me? Please advise me.
My site: http://www.katscafe.org
Thanks a bunch!
Kat
  #6  
Old Jun 9, 2011, 01:58 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Which did you apply?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Jun 17, 2011, 10:51 AM
Chefstomaten
 
5 posts · Jun 2011
Hello,

I also suffer from this very annoying bug but don't understand which bugfix I should use and how. I'll read a couple of threads and hope I find something useful. At the moment I sincerely regret updating.
  #8  
Old Jun 17, 2011, 12:11 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
apply all the 'BUGFIX 367-....' ones if you are on version 3.6.7
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Jun 20, 2011, 08:06 PM
25reasons's Avatar
25reasons
 
2 posts · Mar 2010
Melbourne, Australia
I uploaded the new version 3.6.7, then tried to apply the fixes, and ended up completely botching it up and my website got broken, showed fatal errors, and couldn't fix it. Spent 6 hours trying, then decided to restore a backup from the previous day, and activate version 3.6.1. Now everything works again, yay! Except that somehow the comma problem is there - no space after any of them, even in comments. I'm too scared to attempt to fix it myself, I don't really know what I'm doing in the backend. I wonder if someone could help me please.
  #10  
Old Jun 20, 2011, 11:40 PM
sean.e
 
14 posts · May 2011
Ok, so I replaced the functions.php in the Atahualpa section of the ftp, and then I dropped in bfa_post_parts.php (to fix the comma issue, which I think is 3.6.7 fix 4). It is still not working. I looked around and could not figure out what I am doing wrong, and why the commas did not have spaced. Did I miss a step?

Thanks for your help!
  #11  
Old Jun 21, 2011, 04:45 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
What about this CSS.php?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #12  
Old Jun 21, 2011, 08:57 AM
sean.e
 
14 posts · May 2011
Fixed it. Thank you, sir. I will be donating come this friday (payday!). Thanks for your prompt response.
  #13  
Old Jun 21, 2011, 09:49 PM
25reasons's Avatar
25reasons
 
2 posts · Mar 2010
Melbourne, Australia
OK, the comma problem is handled! Not that I actually know how that happened, perhaps my host help desk person noticed it and changed something. Don't know, but it's all good now.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
blanks behind commas are gone. stockibaby Atahualpa 3 Wordpress theme 1 May 25, 2011 09:53 AM
Spaces behind Commas disappear ralfsteck New Versions, & Updating 0 Mar 17, 2011 06:30 AM
BUGFIX 351/352-05: Page Title Does Not Display Hyphens, Commas, etc. juggledad Old Version fixes and change logs 1 Aug 8, 2010 12:03 PM
Help! Page Title Does Not Display Hyphens, Commas, etc.! sfdiaries Page & Category Menu Bars 21 Jul 9, 2010 01:12 PM
Catchable, no commas, missing/corrupt post info - Please check this file Flynn Atahualpa 3 Wordpress theme 4 Dec 14, 2008 03:23 PM


All times are GMT -6. The time now is 09:45 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.