Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

Having a massive Problem after Upgrading


  #1  
Old Mar 8, 2011, 09:43 AM
stockibaby
 
8 posts · Jan 2011
Hi

I upgraded the Theme to the latest version (from 3.4.x) and now the whole Blogpage ist completly empty. The backend looks pretty much normal, but the Frontend is just a blank grey page with nothing on it.

I have no idea what went wrong. Can anybody help?

Greetings
stockibaby
  #2  
Old Mar 8, 2011, 10:35 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,684 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
this could be the 'Suhosin Issue' see if you are getting blank page with Atahualpa 3.6.x (Suhosin issue)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Mar 8, 2011, 03:43 PM
stockibaby
 
8 posts · Jan 2011
Tried everything I found there in those threads. Nothing helps :-/
  #4  
Old Mar 8, 2011, 03:52 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,684 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
what is the url?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Mar 8, 2011, 04:59 PM
stockibaby
 
8 posts · Jan 2011
The URL is www.wir-in-rheinhessen.de BUT I started a restore to yesterdays state so you might see everything normal again. The Restore is in progress at the moment. so right now the site is still blank but might come back to normal in 10-20 Minutes.

Thanks
stockibaby
  #6  
Old Mar 8, 2011, 05:21 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,684 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
I was able to look at it before the restore. You definitely have the suhosin issue. You need to contact your host and ask them how you whitelist something to suhosin.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Mar 8, 2011, 05:33 PM
stockibaby
 
8 posts · Jan 2011
Will try and let you know what they say.

Thanx

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Menu Problem Upgrading to 3.6.1 from 3.5.3 roamtech Atahualpa 3 Wordpress theme 3 Feb 7, 2011 07:02 AM
problem with loss of css when upgrading to version 3.6 hollidaysjohn New Versions, & Updating 9 Jan 6, 2011 03:16 PM
[SOLVED] Problem after upgrading to WP 2.9.2 Theme 3.4.5.1 and 3.4.9 Sunny New Versions, & Updating 3 May 30, 2010 06:40 AM
HELP!!! Major problem after upgrading to new version today!! GlobalNeat New Versions, & Updating 11 Feb 21, 2010 06:59 AM
Problem with upgrading version 3.4.2 cato New Versions, & Updating 2 Jul 15, 2009 06:44 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:36 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.