Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

[SOLVED] My theme and website has dissappeared completely after upgrade and change of


  #1  
Old Feb 28, 2011, 01:29 PM
kevandali
 
26 posts · Jul 2009
I upgraded to the latest Wordpress available and everything was fine, then i noticed there was another atahualpa theme listed in my theme options and for some reason,(please don't ask me why?) i clicked activate.

When I clicked on my site I got a load of warning messages but now I can't get onto my site at all.
The site took me ages to set up as i am not very technical and its so important as its for my wifes fundraising raising money for cervical, Breast and ovarian cancer.

Any ideas at all really appreciated as just in a state of panic at the moment and not a clue what to try. if i could get onto the site I assume I could just click on the original Atahualpa theme and everything would be great again?

Please help me if you can.

Kev
  #2  
Old Feb 28, 2011, 01:52 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
You will have to FTP to the site and then delete the theme version you activated. But before you do anything can you list the items that are in the wp-content/themes folder? Or if you send me a PM with FTP login info I will take a look.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Mar 1, 2011, 01:21 AM
kevandali
 
26 posts · Jul 2009
Hi Miles, in my Wordpress/themes folder is Atahualpa, classic, default and twentyten plus an index php file. There was another Atahualpa 63 something but was deleted. My problem is that because I can't get to my site at all I cannot change the theme but also I have a horrible feeling that I have broken the site a lot worse than a simple theme change?

I will PM you my Ftp login and if you could take a look then that would be great, more than great actually, I must just learn to leave things alone!!!

cheers

Kev
  #4  
Old Mar 1, 2011, 04:02 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
If you use an ftp program and go into the Atahualpa folder and rename the 'index.php' that is there (not the 'index.php' that is in the 'themes' folder) to 'indexold.php, then wordpress will switch back to the Twenty-ten theme. Then re activate atahualpa 3.5.3

You probably activated the 3.6.x version and hit the 'suhosin' issue. You should have been able to just stitch to another theme at that point (in the backend)

This is one of the reasons I do manual installs and give the theme folder the version name, like atahualpa353 or atahualpa364. You can have multiple copies of the theme and they all show up in the theme switcher. Once the new version works, you can go back and delete the old version. (after you done a backup of course and when you do a backup, make sure to backup the theme folder you are going to delete just in case you forgot that you made a change to something that is in it...)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Mar 1, 2011, 04:07 PM
kevandali
 
26 posts · Jul 2009
Thanks for the advice, would the Atahualpa folder be in Wordpress-content? as I can't see a folder other than the one in themes, sorry to be a pain, wish I was more Atahualpa/Wordpress savvy!!!
cheers
Kev
  #6  
Old Mar 1, 2011, 04:44 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
The atahualpa code is in the 'atahualpa' folder (atahualpa)
which is in the 'themes folder (themes/atahualpa)
which is in the 'wp-content' folder (wp-content/themes/atahualpa)
which is in the folder where you installed wordpress
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Mar 2, 2011, 12:47 AM
kevandali
 
26 posts · Jul 2009
I managed to rename the file but got a holding page displayed, contacted the hosting people and they said you have changed the index file in your public.htm filder to indexold, change it back and it should be ok. Changed it back and exactly the same.

Is there any other way I can get my site back so I can get the Atahualpa theme back to normal.

Thanks for the help

Kev
  #8  
Old Mar 2, 2011, 04:05 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
There are many files named index.php, did you rename the one in the 'atahualpa' folder or another folder?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Mar 2, 2011, 08:27 AM
kevandali
 
26 posts · Jul 2009
I renamed the correct folder that is in the themes folder but nothing happened, I have now got a website that appears but just gives me a lot of warnings. If you take a look at www.womenvcancer.co.uk you will see that there is no way I can actually get onto my site to begin to try and sort it.

I am thinking it might be a wordpress thing but to be honest, I haven't a clue were to begin, as always any help at all much appreciated.

Kev
  #10  
Old Mar 2, 2011, 10:12 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I was able to get into your site. There were a lot of files missing but you should be able to login now.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #11  
Old Mar 2, 2011, 10:59 AM
kevandali
 
26 posts · Jul 2009
My website is back! Don't know what you did but thank you so much!

Not sure how to organise it so that I have all my files that are needed but will cross that bridge at a later date.
Thanks so much for everyones help

Kev

Bookmarks

Tags
theme not working

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Upgrade from Bytes for all 1.11 theme to newest version? Marge New Versions, & Updating 1 Aug 24, 2010 07:51 PM
Atahualpa theme has messed my website saifullahraza Page & Category Menu Bars 4 Aug 31, 2009 09:26 AM
[SOLVED] My theme just went completely weird and lost all the formatting ive done to norwichkaren Atahualpa 3 Wordpress theme 18 Jul 29, 2009 07:44 AM


All times are GMT -6. The time now is 01:58 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.