Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating »

Getting these errors when previewing 3.6.4


  #1  
Old Feb 13, 2011, 02:48 PM
NFLfbJunkie
 
6 posts · May 2010
Is what I'm getting related to the blank page problems others have been getting, or is this a different, and hopefully fixable, problem?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	errors.png
Views:	374
Size:	42.7 KB
ID:	1142  
  #2  
Old Feb 13, 2011, 02:51 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
search for 'suhosin'
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #3  
Old Feb 13, 2011, 02:53 PM
NFLfbJunkie
 
6 posts · May 2010
Quote:
Originally Posted by juggledad
search for 'suhosin'
On this site or on the web? I have tried all of the proposed fixes but none of them work.
  #4  
Old Feb 13, 2011, 02:57 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
You have talked with your host's support about it?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Feb 13, 2011, 02:58 PM
NFLfbJunkie
 
6 posts · May 2010
Quote:
Originally Posted by juggledad
You have talked with your host's support about it?
I have not but I will.
  #6  
Old Feb 13, 2011, 06:00 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Ask them how you add a whitelist item to suhosin
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Feb 16, 2011, 09:07 PM
bhess
 
3 posts · Feb 2011
NY
Can't find a topic related to the issue I am having after upgrading to version 3.6.4

Was running version 3.6.1 and when i run Threat Scan Plugin it shows that eval function is present in a few areas of the theme so I decided to upgrade to 3.6.4 and Threat Scan still showing eval present for JSON.php page. I can use the editor and locate the error message in the JSON.php code and remove it, but will that leave the theme non-functional?

Could you check and see if this page was fixed like the others?

One other issue that is really bugging me and I have looked through a lot of the code and can't find a solution. I am running the Mingle Plugin with my site and before upgrade when I clicked the Friend Requests tab it displayed a message that said: You don't currently have any friend requests accross the page which is correct. Since I upgraded the error message displays vertically all the way down the page as if there is a carriage return being added after each letter hence one letter on each line.

If I switch back to 3.6.1 it displays properly again but all the eval errors return.

Could you shed any light on this problem? Perhaps point me in the right direction of what page may be causing the error?

Thanks.

BTW my blog is at http://blog.skanhost.com/wordpress in case you want to see what I mean.

Last edited by bhess; Feb 16, 2011 at 09:14 PM. Reason: corrected mistake on theme version number
  #8  
Old Feb 17, 2011, 04:01 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
The only reference to 'eval()' in 3.6.4 is a comment line in json.php - it seems that the threat tool you are using does not ignore comment statements.

The site looks fine to me (safari on a mac)
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Feb 17, 2011, 10:32 AM
bhess
 
3 posts · Feb 2011
NY
OK.. so if I was to remove the comment from the JSON.php file that wouldn't stop the theme from functioning would it?

As for the display issue I mentioned on the Friends Request page it appears fine to me too when I access it with my Firefox Browser just not with Internet Explorer.. I can live with that.

Thanks for your help, I really appreciate you taking the time to check it out.
  #10  
Old Feb 17, 2011, 01:11 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
Quote:
OK.. so if I was to remove the comment from the JSON.php file that wouldn't stop the theme from functioning would it?
If it does, I'm going into another line of work
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #11  
Old Feb 18, 2011, 07:50 PM
bhess
 
3 posts · Feb 2011
NY
Removed the comment and that took care of the problem. Thanks.

Still can't firgure out why the Friend Requests page is displaying the message vertically down the whole page like it is.. Version 3.6.1 showed it correctly. Is there a page template that could be causing it and would it be possible to use one php page from that version with the 3.6.4 version if I knew which page caused it? Any ideas would be greatly appreciated. Thanks again for all the help.
  #12  
Old Feb 19, 2011, 03:30 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,667 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
sence you need to login to see that page, if you send me an id/pw I'll take a look
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Previewing posts display correctly, then once published... forumusername Atahualpa 3 Wordpress theme 2 Jul 15, 2010 07:10 PM
Errors in loading the template appear to occur with header - errors below Gfeiste Header configuration & styling 3 Aug 9, 2009 10:45 AM
Dashboard errors JBWhite Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Jul 6, 2009 07:49 PM
Re: 3.4 Errors Flynn Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Jul 5, 2009 04:12 AM
HELP please!! Fatal Errors!! liabelle Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Apr 14, 2009 06:06 PM


All times are GMT -6. The time now is 02:33 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.