Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme »

Houston, We have a problem!


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jan 20, 2011, 12:12 PM
Paleo Pat's Avatar
Paleo Pat
 
34 posts · Jan 2009
Detroit, Michigan
Send a message via ICQ to Paleo Pat Send a message via AIM to Paleo Pat Send a message via Yahoo to Paleo Pat
That's American for... something is seriously messed up...

This morning Site5.com shut my domain down, which is here down and sent my reseller hosting guy this e-mail.

Quote:
Hi Patrick,

My name is Graham McMillan and I am the Chief of Support Operations at Site5.

Your account was shut down because you were causing problems for dozens of other websites on the server. I think you would agree it is not fair to have one website cause problems for dozens of other customers sharing a server. Your site was shut down in order to rectify the issue, which it did.

As Dragan said, your visitor traffic is normal, so there must be some other problem with your installation as it is not normal for Wordpress to be using that much:

It looks like your theme is broken and it's causing an endless loop which uses all of the CPU resources:

[20-Jan-2011 15:11:42] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/k8cpa/public_html/wp-content/themes/atahualpa361/functions/bfa_postinfo.php on line 187
[20-Jan-2011 15:12:16] PHP Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /home/k8cpa/public_html/wp-includes/formatting.php on line 1148

The "/home/k8cpa/public_html/wp-content/themes/atahualpa361/functions/bfa_postinfo.php" script would be a good place to start.

As a test, I disabled that specific script completely and the resource usage problems went away. There is some kind of problem in that script.

Your site has been re-enabled, but I cannot guarantee it will stay up as long as that problem exists.

Thanks,

Graham McMillan
Chief of Support Operations, Site5.com


For the record, I DO have a sticky post up. But something is not right. Site5.com only shuts you down, if something is badly borked and something is messed up!

-Pat

P.S. I'll come back when it is fixed!
  #2  
Old Jan 20, 2011, 12:20 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,082 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I passed this on to the developer.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jan 20, 2011, 01:51 PM
Paleo Pat's Avatar
Paleo Pat
 
34 posts · Jan 2009
Detroit, Michigan
Send a message via ICQ to Paleo Pat Send a message via AIM to Paleo Pat Send a message via Yahoo to Paleo Pat
Thanks. It is appreciated!
  #4  
Old Jan 20, 2011, 06:43 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,166 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
How have you been running Atahualpa 3.6.1?
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #5  
Old Jan 20, 2011, 08:11 PM
Paleo Pat's Avatar
Paleo Pat
 
34 posts · Jan 2009
Detroit, Michigan
Send a message via ICQ to Paleo Pat Send a message via AIM to Paleo Pat Send a message via Yahoo to Paleo Pat
Quote:
Originally Posted by juggledad
How have you been running Atahualpa 3.6.1?
I'm not quite sure I understand the question.

I upgraded to the new version yesterday and the host provider shut me down, because I was causing load problems on the server.

Hence the posting.

All I know is the thing is not right.
  #6  
Old Jan 21, 2011, 04:29 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,166 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I would manually install 353 and activate it. You can get 353 here
and directions for doing a manual install are here
make sure to apply the bugfix's
http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=7654
http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=8756
__________________
Give a person a solution, you fix one issue, teach a person how to solve their problem you enable them forever.
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #7  
Old Jan 21, 2011, 04:46 PM
Paleo Pat's Avatar
Paleo Pat
 
34 posts · Jan 2009
Detroit, Michigan
Send a message via ICQ to Paleo Pat Send a message via AIM to Paleo Pat Send a message via Yahoo to Paleo Pat
Quote:
Originally Posted by juggledad
I would manually install 353 and activate it. You can get 353 here
and directions for doing a manual install are here
make sure to apply the bugfix's
http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=7654
http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=8756
No thanks. I'll wait till the developer actually fixes the new version.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Problem with ie 8 but no problem with other browsers op2545 New Versions, & Updating 5 Aug 14, 2010 05:37 PM


All times are GMT -6. The time now is 03:57 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.