Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click Here To DONATE! Support the theme development, get more attention and additional benefits based on your donation level. Your forum name will be highlighted.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Center area post/pages »

[SOLVED] Post added with flash video only showing code on home page


Build custom WP THEMES, without
coding.
Click here for THEMEFRAME

From the author of Atahualpa, the #1 most
downloaded (700,000+) theme @ wordpress.org
  #1  
Old Jan 18, 2011, 08:13 AM
Roar
 
30 posts · Jan 2011
I have uploaded a new post to my site marketingcontenttoday.com with a flash video added to the post.

When you click the link to the post everything is ok. However, the post shows only the coding for the video when displayed on the home page.

Please assist.

Roar
  #2  
Old Jan 18, 2011, 11:21 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,097 posts · Jul 2009
Central New York State USA
I am getting a phishing warning when I go to that site. Maybe the server you are on is compromised.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #3  
Old Jan 18, 2011, 01:36 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,244 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
where in the post do you have the video added (beginning, middle end - after the 6th word)
What is the code for the video?
What do you have set at ato->Configure EXCERPTS->Don't strip these tags and what do you think you should have there?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #4  
Old Jan 18, 2011, 06:43 PM
Roar
 
30 posts · Jan 2011
The video is added after a 17 word sentence (it doesn't matter if I remove the sentence).

Code: [flv]http://www.marketingcontenttoday.com/wp-content/uploads/2011/01/FBAD-SalesDemo.flv[/flv]

At Configure EXCERPTS Don't strip these tags I've got <p>. I don't know what I should have there.

Last edited by Roar; Jan 19, 2011 at 04:27 AM.
  #5  
Old Jan 18, 2011, 07:37 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,244 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Try adding [flv] to that option
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #6  
Old Jan 18, 2011, 08:46 PM
Roar
 
30 posts · Jan 2011
I tried that now, but no success.
  #7  
Old Jan 19, 2011, 02:46 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,244 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
What version of atahualp?
What plugin are you using for the videos?
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #8  
Old Jan 19, 2011, 04:06 AM
Roar
 
30 posts · Jan 2011
I'm using 3.6.1 The plug-in is Viper's Video Quicktags.
  #9  
Old Jan 19, 2011, 05:14 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,244 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
the issue is with the plugin. It is using a short code to create the html. The excerpts strip the html by default, so you need to go to th efull post and look at the code. Determine what HTML is being generated and add those codes to the 'EXCERPTS Don't strip these tags'
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #10  
Old Jan 20, 2011, 12:09 AM
Roar
 
30 posts · Jan 2011
The problem is that I don't get any other html. I upload a file to the site which automatically gives me the short code.

Last edited by Roar; Jan 20, 2011 at 12:12 AM.
  #11  
Old Jan 20, 2011, 05:46 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,244 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
yes you do get html, the short code is translated t html when the code for the page is generated. This is why I told you to look at a page, then look at the source of the page. All browsers have the ability to look at the source code of the page you are viewing.

Once you have the source, you need to locate the area where the post is and then you can see what the shortcode has been translated to by the plugin.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #12  
Old Jan 20, 2011, 05:35 PM
Roar
 
30 posts · Jan 2011
Well, I have done like you said and looked at the source code for the post. This is what I found:

<p> http://www.marketingcontenttoday.com...-SalesDemo.flv swfobject.embedSWF(“http://www.marketingcontenttoday.com...yer.swf”, “vvq-382-flv-1″, “400″, “320″, “10″, vvqexpressinstall, { “wmode”: “transparent”, “allowfullscreen”: “true”, “allowscriptaccess”: “always”, “file”: “http://www.marketingcontenttoday.com...emo.flv”, “volume”: “100″, “bufferlength”: “15″, “image”: “http://www.marketingcontenttoday.com...emo.jpg” }, vvqparams, vvqattributes); </p>

Can you please help me here? I really don't know what I am looking for. (By the way, the code looks different when I edit this post than to what it looks like in my posted comment.)

Last edited by Roar; Jan 20, 2011 at 05:41 PM.
  #13  
Old Jan 20, 2011, 06:32 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,244 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
when you want to put code into a post on this forum, use the HTML button it will put a [ html ] [ /html ] around the code and it will be treated correctly.

look at the code and put the HTML types in the option. If you see
HTML Code:
<image....>    </image>
then you need to add
HTML Code:
<image>
to the 'EXCERPTS Don't strip these tags' and any other codes you see
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support

Last edited by juggledad; Jan 20, 2011 at 07:30 PM.
  #14  
Old Jan 20, 2011, 07:01 PM
Roar
 
30 posts · Jan 2011
I am aware of that. You didn't get my last comment right.

What I said is that when I pasted the code into the reply to this thread the code changed appearance when it got loaded to the post. (I am not talking about the post at my site, but the posted reply to this forum.)

As I said before, the only code I get when I upload the Flash file is the short url.

I copied the source code to the comment at my site and that is what I sent to you. Maybe you want to have a look? (marketingcontenttoday.com)
  #15  
Old Jan 20, 2011, 07:32 PM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,244 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
I should have said ' when you want to add code to a post in this forum (I have added that now) you use the forum HTML button
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #16  
Old Jan 20, 2011, 08:00 PM
Roar
 
30 posts · Jan 2011
Sorry, I read your message wrong. My mistake.

Here's the code again:

HTML Code:
<p> http://www.marketingcontenttoday.com/wp-content/uploads/2011/01/FBAD-SalesDemo.flv swfobject.embedSWF(“http://www.marketingcontenttoday.com/wp-content/plugins/vipers-video-quicktags/resources/jw-flv-player/player.swf”, “vvq-382-flv-1″, “400″, “320″, “10″, vvqexpressinstall, { “wmode”: “transparent”, “allowfullscreen”: “true”, “allowscriptaccess”: “always”, “file”: “http://www.marketingcontenttoday.com/wp-content/uploads/2011/01/FBAD-SalesDemo.flv”, “volume”: “100″, “bufferlength”: “15″, “image”: “http://www.marketingcontenttoday.com/wp-content/uploads/2011/01/FBAD-SalesDemo.jpg” }, vvqparams, vvqattributes); </p>
  #17  
Old Jan 21, 2011, 04:37 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
22,244 posts · Mar 2009
OSX 10.8.5 WP 3.8.x Atahualpa 3.7.x Safari 6.x Firefox 25 XP
Are you looking at the code on the excerpt page or the full post page. On the excerpt page, the html has already been stripped. You need to look on the full post page.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #18  
Old Jan 21, 2011, 02:42 PM
Roar
 
30 posts · Jan 2011
I solved the problem. I had set "Only Excerpts" instead of "Full Post" at "Posts or Excerpts on Home Page?" which obviously blocked the needed code.

Last edited by Roar; Jan 21, 2011 at 03:15 PM. Reason: Solved

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] Lost home page when added a new page ShelMel Atahualpa 3 Wordpress theme 12 Aug 19, 2010 11:18 PM
[SOLVED] Sociable showing two times for every post summary on home page schabotte Plugins & Atahualpa 10 Jun 26, 2010 05:51 AM
Page Menu Drop down dissapears behind Flash, Youtube video aahuganda Page & Category Menu Bars 1 Oct 31, 2009 05:08 AM
Replace header image with flash on home page only shumes1025 Header configuration & styling 4 Oct 15, 2009 05:04 PM
[SOLVED] Shadowbox not working with Simple Flash Video plugin PittFunck Plugins & Atahualpa 3 Sep 17, 2009 08:02 AM


All times are GMT -6. The time now is 10:46 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.