Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » Header configuration & styling »

Putting Flash between %logo and %menu


  #1  
Old Apr 10, 2009, 09:34 AM
eyup
 
34 posts · Mar 2009
Hi Flynn,

I've managed to put a Flash banner below the logo and menu area -

http://conraddavies.com/hif/

but would like to put it between these two elements - so the logo is above and the menu below.
Is that possible?

Regards

(ps dosh inbound)
  #2  
Old Apr 11, 2009, 06:22 AM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
At the moment you'd have to edit functions/bfa_header_config.php for this

Change
PHP Code:
    $logo_area .= '</tr></table>';    
    
// END of Logo Area 

to

PHP Code:
    $logo_area .= '</tr></table>';    
    
// END of Logo Area 
}

$logo_area .='
YOUR CODE HERE
'

to append your code to the logo area

Last edited by Flynn; Apr 11, 2009 at 10:46 PM. Reason: Changed $logo_are to $logo_area
  #3  
Old Apr 11, 2009, 08:10 AM
eyup
 
34 posts · Mar 2009
Hi Flynn,

Thanks for the quick response.

I'm getting this:

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/conraddavies/BE9N04NB/htdocs/hif/wp-content/themes/atahualpa332/functions/bfa_header_config.php on line 191

(I presume - $logo_are .=' should also be $logo_area .=' ) - 'area' not 'are'?




PHP Code:
        // END of Search box 

    
$logo_area .= '</tr></table>';    
    
// END of Logo Area 
}

$logo_area .='
<script src="http://conraddavies.com/Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent( '
codebase','http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0','width','960','height','180','src','/hif/wp-content/themes/atahualpa332/images/header/hif','quality','high','pluginspage','http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash','movie','/hif/wp-content/themes/atahualpa332/images/header/hif' ); //end AC code
</script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="960" height="180">
          <param name="movie" value="/hif/wp-content/themes/atahualpa332/images/header/hif.swf" />
          <param name="quality" value="high" />
          <param name="wmode" value="opaque" />
          <embed src="/hif/wp-content/themes/atahualpa332/images/header/hif.swf" quality="high" wmode="opaque" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="960" height="180"></embed>
        </object></noscript>
'; 

if (strpos($header_items,'%image')!==false) {
    // Header Image 
  #4  
Old Apr 11, 2009, 10:45 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Yes, that should have been logo_area, sorry, and fixed it in the post above

Also, replace all single quotes in your code (not in the complete code, just in your code) with double quotes
  #5  
Old Apr 12, 2009, 06:31 AM
eyup
 
34 posts · Mar 2009
It worked! Cheers Flynn.

One thing though - in Firefox and Safari there is a gap above the menu and below the Flash. In IE7 it's OK. Any ideas how to get rid?

  #6  
Old Apr 12, 2009, 09:54 AM
eyup
 
34 posts · Mar 2009
Ah haa - sussed it!

I put the flash code in a div with the specified height!

So for anybody else wanting to do this here's the final code:

PHP Code:
        // END of Search box 

    
$logo_area .= '</tr></table>';    
    
// END of Logo Area 
}

$logo_area .='
<div style="height: 180px;"><script src="http://conraddavies.com/Scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent( "codebase","http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0","width","960","height","180","src","/hif/wp-content/themes/atahualpa332/images/header/hif","quality","high","pluginspage","http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash","movie","/hif/wp-content/themes/atahualpa332/images/header/hif" ); //end AC code
</script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="960" height="180">
          <param name="movie" value="/hif/wp-content/themes/atahualpa332/images/header/hif.swf" />
          <param name="quality" value="high" />
          <embed src="/hif/wp-content/themes/atahualpa332/images/header/hif.swf" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="960" height="180"></embed>
</object></noscript></div>
'
;
if (
strpos($header_items,'%image')!==false) {
    
// Header Image 
Of course don't forget to upload AC_RunActiveContent.js (in mine it's in a folder called 'Scripts' in the root directory).
  #7  
Old Sep 18, 2009, 03:30 PM
deltahouse
 
10 posts · Sep 2009
Hi all
my code was:

$logo_area .='
<div style="height: 100px;"><script src="http://www.mysite/wordpress/scripts/AC_RunActiveContent.js" type="text/javascript"></script>
<script type="text/javascript">
AC_FL_RunContent( "codebase","http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0","width","850","heigh t","100","src","/wordpress/wp-content/themes/atahualpa342/images/testata.swf","quality","high","pluginspage","http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash","movi e","/wordpress/wp-content/themes/atahualpa342/images/testata.swf" ); //end AC code
</script><noscript><object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=9,0,28,0" width="850" height="100">
<param name="movie" value="http://mysite.com/wordpress/wp-content/themes/atahualpa342/images/testata.swf" />
<param name="quality" value="high" />
<embed src="http://mysite.com/wordpress/wp-content/themes/atahualpa342/images/testata.swf" quality="high" pluginspage="http://www.adobe.com/shockwave/download/download.cgi?P1_Prod_Version=ShockwaveFlash" type="application/x-shockwave-flash" width="850" height="100"></embed>
</object></noscript></div>
';


...but i see only a blank space in the right position. The .js file has benn uploaded of course.
Where is the error?
Thank you....
  #8  
Old Sep 18, 2009, 03:55 PM
eyup
 
34 posts · Mar 2009
forget that

get the Dynamic Headers plugin and:

With version 3.4.2 - instead of messing with the php files you can insert Dynamic Headers by simply pasting
<?php show_media_header(); ?> in the option pages, simply go to:

Style & edit HEADER AREA > Configure Header Area

Here's an example:

%logo %image %pages %bar1 <?php show_media_header(); ?> %bar2

Also with WP 2.8 it now remembers which header for which page - unlike before when it reset to the default. Wey hey.
  #9  
Old Sep 19, 2009, 03:16 AM
deltahouse
 
10 posts · Sep 2009
Perfect! It works.
Thank you very much...
  #10  
Old May 27, 2010, 05:24 AM
gasserol
 
7 posts · Oct 2009
This is a simple and working solution. Tried it with WP version 2.9.2 and ATA 3.4.9

Bookmarks

Tags
flash, header

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Showing Logo Next To Page Menu Navigation? mannitol Page & Category Menu Bars 6 Jul 28, 2011 11:43 AM
How do I move drop down menu bar for pages under logo area and header image? barfarf Header configuration & styling 1 Apr 22, 2009 12:49 PM
2 Questions Flash header not working and custom Menu adventurer11 Header configuration & styling 1 Apr 5, 2009 06:09 PM
SWF - Flash Logo Longtail Header configuration & styling 5 Feb 28, 2009 01:37 PM
Putting a image background in the header's logo area kirinafa Header configuration & styling 2 Feb 18, 2009 05:08 PM


All times are GMT -6. The time now is 08:07 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.