Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating » Old Version fixes and change logs »

BUGFIX 360-01: errors after upgrading to 3.6


  #26  
Old Jan 10, 2011, 12:03 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
The error that "You can use these tags" won't be turned off is due to the new comment functions used. I implemented the new comment functions but that setting is not changed yet to work with the new comment code.

  • Added 'global $templateURI, $homeURL' to header.php
  • Added '$templateURI' to css.php
  • Replaced 'caller_get_posts' (deprecated in WP 3.1) with new function 'ignore_sticky_posts' in footer.php line 35
  • Removed unnecessary 'return' from bottom of functions/bfa_meta_tags.php
  • Removed repetitive code from css.php
  • Removed 'canoncial URL' and RSS feed URLs from html HEAD, WP is adding these now
  • Moved 'ddroundies' JS code and wp_enqueue(jquery) from header.php to functions.php
  • Replaced bloginfo( 'url' ) with echo home_url() in functions/bfa_header_config.php line 276
  • Replaced get_bloginfo('text_direction') with is_rtl() in functions/bfa_body_class.php
  • Renamed GPL.txt to license.txt
  • Permalink for posts without title: Instead of the title the word 'Permalink' is displayed and linked to the full post.
  • Option "Show XHTML tags?" works again but is below the textarea now (it was above). This is more in line with the new WP comment_form() (using the new parameter 'comment_notes_after'), instead of making something hackish to keep it above the form.
  • Comment submit button is jQuery-enhanced again (Highlight on Hover)
  • Comment form labels ("Name", "Email", "Website") are on the right side of their input fields again.
  • Added sample content to sidebar 'right-inner'
  • Added check for bfa_get_options in functions/bfa_get_options.php - http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=12111
  • Edited style.css from '0-6 sidebars' to '0-4 sidebars'.
  #27  
Old Mar 31, 2011, 09:26 PM
lyeshea
 
1 posts · Mar 2011
I upgraded to 3.6 and got a blank page.

I'm still getting the blank page after doing the fix - tho my fav icon does show up, but i'd much rather have my content showing. I have wordpress 3.1 and am viewing in safari & mozilla.
  #28  
Old Mar 31, 2011, 10:48 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
If what you have is the Suhosin issue and the fixes don't work what I did with one site is to move back to Atahualpa 3.5.3.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #29  
Old Apr 14, 2011, 10:55 AM
zorban99
 
1 posts · Apr 2011
Upgraded to Atahualpa 3.6.4

Favicon maintained just fine. All else looks beautiful... but...

... /images /header /*.* got blown away again.

If FAVICON is ok, why not header banners?

Thanks!
  #30  
Old Apr 14, 2011, 11:22 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,687 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
1) why are you posting a 3.6.4 issue in a thread that is for 3.6.0
2) if you did an automatic upgrade - wordpress deletes tall the content in the theme folder, so your images would be gone. I always suggest doing a manual upgrade.
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #31  
Old Apr 14, 2011, 09:12 PM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
As for the favicon... If you were using one of the installed favicons this would not bet blown away.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[SOLVED] upgrading theme "errors on page" java script ttuntland New Versions, & Updating 2 Oct 7, 2010 01:39 PM
Errors in loading the template appear to occur with header - errors below Gfeiste Header configuration & styling 3 Aug 9, 2009 11:45 AM
Dashboard errors JBWhite Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Jul 6, 2009 08:49 PM
Re: 3.4 Errors Flynn Atahualpa 3 Wordpress theme 0 Jul 5, 2009 05:12 AM
HELP please!! Fatal Errors!! liabelle Atahualpa 3 Wordpress theme 1 Apr 14, 2009 07:06 PM


All times are GMT -6. The time now is 11:12 AM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.