Wordpress Themes - WP Forum at BFA
Click here to register or to donate.
Auto self-registration is not available here - far too many spammers. This forum has many, many backlinks and because of that there is an intense desire among spammers to drop their links here.

Wordpress Themes - WP Forum at BFA » WordPress Themes » Atahualpa 3 Wordpress theme » New Versions, & Updating » Old Version fixes and change logs »

Atahualpa 3.6.1 released


  #1  
Old Jan 10, 2011, 06:23 PM
Flynn's Avatar
Flynn
 
3,768 posts · Oct 2008
Munich, Germany
Atahualpa 3.6.1 released

Download Atahualpa 3.6.1 here

* Added 'global $templateURI, $homeURL' to header.php
* Added '$templateURI' to css.php
* Replaced 'caller_get_posts' (deprecated in WP 3.1) with new function 'ignore_sticky_posts' in footer.php line 35
* Removed unnecessary 'return' from bottom of functions/bfa_meta_tags.php
* Removed repetitive code from css.php
* Removed 'canoncial URL' and RSS feed URLs from html HEAD, WP is adding these now
* Moved 'ddroundies' JS code and wp_enqueue(jquery) from header.php to functions.php
* Replaced bloginfo( 'url' ) with echo home_url() in functions/bfa_header_config.php line 276
* Replaced get_bloginfo('text_direction') with is_rtl() in functions/bfa_body_class.php
* Renamed GPL.txt to license.txt
* Permalink for posts without title: Instead of the title the word 'Permalink' is displayed and linked to the full post.
* Option "Show XHTML tags?" works again but is below the textarea now (it was above). This is more in line with the new WP comment_form() (using the new parameter 'comment_notes_after'), instead of making something hackish to keep it above the form.
* Comment submit button is jQuery-enhanced again (Highlight on Hover)
* Comment form labels ("Name", "Email", "Website") are on the right side of their input fields again.
* Added sample content to sidebar 'right-inner'
* Added check for bfa_get_options in functions/bfa_get_options.php - http://forum.bytesforall.com/showthread.php?t=12111
* Edited style.css from '0-6 sidebars' to '0-4 sidebars'.

Last edited by juggledad; Jan 31, 2011 at 10:21 AM.
  #2  
Old Jan 11, 2011, 06:12 PM
novadux
 
4 posts · Jan 2011
It is all ok, but why does it not work, when I installed the latest update - only blank page coming up.

I have tried to install A.. on more than one adress. The old versions works properly!

Here is the adress: http://actforeurope.eu/sv/wp-admin/

Username: (mail me to get it hej@eticha.dk) (I cant leave the access details in the open space)
Password: (mail me to get it hej@eticha.dk)

The admin module works, but no output.
It is a little bit of a disaster for me, but I havent started the ActForEurope yet, so we can wait a few days. But I am not theonly one - I concider.

Thanks for looking into it.

Hans Erling (hej@eticha.dk)

Last edited by novadux; Jan 11, 2011 at 06:15 PM. Reason: Access-details removed
  #3  
Old Jan 11, 2011, 06:20 PM
novadux
 
4 posts · Jan 2011
I now use WP 3.04
  #4  
Old Jan 12, 2011, 03:57 AM
Carlo
 
42 posts · Jan 2010
I have tested this new version but it doesn't seem to solve any of my problems. I use three columns and after switching to 3.6.1 I loose my center column, my footer, my header configuration and maybe more.

Should I wait for the next release? I am now back to A3.5.3, which works totally fine for me, and I am on the highest version of WP.

My site sits at: http://www.CarlitoErgoSum.nl
  #5  
Old Jan 12, 2011, 08:56 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
@Carlo... I would wait for the time being. We think we know where the problems are coming from and are working on it.

Many are experiencing no problems and if you update manually it's easy enough to switch back as you have any. It seems to be dependent on the host your are with.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #6  
Old Jan 12, 2011, 08:59 AM
Carlo
 
42 posts · Jan 2010
Okay, good tip. I am not in a rush anyway. Thanks for you reply!
  #7  
Old Jan 13, 2011, 11:26 AM
eilish
 
4 posts · Jan 2011
Quote:
Originally Posted by novadux
I now use WP 3.04
I had exactly the same issue with the Atahualpa 3.6 on WP 3.0.4.
Lost a days work too
Really love the theme though so I'm going to use version 3.5.3 which everyone is quoting as being the robust fall-back option.
  #8  
Old Jan 13, 2011, 11:34 AM
juggledad's Avatar
juggledad
 
23,682 posts · Mar 2009
OSX 10.11.5 WP 4.x Atahualpa(all) Safari, Firefox, Chrome
There is now a bugfix for the meta tag issue, see the 'New versions & Updating' forum
__________________
"Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn." - Benjamin Franklin
Juggledad | Forum Moderator/Support
  #9  
Old Jan 13, 2011, 04:41 PM
ChrisR
 
4 posts · Jan 2011
Rendsburg, Germany
Just installed the update, but got still a blank page. What can I do to help you for bugfixing? I've WP 3.0.4 running.

Greetings
Chris
  #10  
Old Jan 16, 2011, 10:32 AM
megward
 
1 posts · Jan 2011
I'm having exactly the same problem - installed Atahualpa for the first time this afternoon and all I get is a blank page! As a beginner, is it worth just getting an older version to solve the problem?

I'm running Wordpress 3.0.3 and my computer uses IE8 if that makes any difference. If there's code to be changed: I

'm not a coder, but if someone tells me where to find a file and what to put where, I can do that!

Appreciate any pointers you can offer please!
Meg
  #11  
Old Jan 16, 2011, 10:36 AM
lmilesw's Avatar
lmilesw
 
10,174 posts · Jul 2009
Central New York State USA
If the php.ini "fix" doesn't work for you then yes you should probably just install 3.5.3 for now.
__________________
~Larry (CNY Web Designs)
This site should be a membership site since it so full of good stuff.
Please consider donating which gives you access to even more good stuff.
  #12  
Old Jan 18, 2011, 03:21 PM
bvision's Avatar
bvision
 
12 posts · Jan 2009
Heerlen, The Netherlands
I have the same problem and I'm using php 5.2.16 (http://www.bvision.nl/info.php)
  #13  
Old Jan 19, 2011, 11:58 PM
ylsnuha
 
9 posts · Jul 2010
the function lmbbox_comment_quicktags is not supported?

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Atahualpa 3.6.0 released juggledad Old Version fixes and change logs 2 Jan 9, 2011 08:06 AM
Atahualpa 3.5.1 released Flynn Old Version fixes and change logs 46 May 31, 2010 09:27 AM
Atahualpa 3.5.0 released Flynn Old Version fixes and change logs 14 May 27, 2010 05:51 PM
Atahualpa 3.4.9 released Flynn Old Version fixes and change logs 51 May 12, 2010 11:37 AM
Atahualpa 3.4.8 released Flynn Old Version fixes and change logs 25 May 10, 2010 04:56 PM


All times are GMT -6. The time now is 12:32 PM.


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.